Beharangozó – ez lesz a héten

Lássuk, hogy mi mindenről olvashattok majd ezen a héten a HKK Blogon, illetve hogy milyen versenyek várnak ránk.

A HKK Blog heti tartalma

A hét szokás szerint a Kívánságkosár rovattal indul, ahol az általatok beküldött kérések egyikét felhasználva közlünk le számotokra egy paklileírást.

Kedden jön a Top 7 rovat újabb felvonása, és bár versenybeszámoló erre a hétre nem jut, mégis lesz még valami ezen a napon, hiszen holnap indul a HKK Blog első Facebookos nyereményjátéka, amire mindenképpen megéri majd benevezni.

Szerdán a Randomlap mellett ismét lesz metagame-elemzés, melyben a hétvégén esedékes páros versenyre igyekszünk felkészíteni benneteket.

A megszokott csütörtöki paklileírás – melyben ezúttal a drágább lapok is helyet kapnak majd – mellett visszatér kéthetente jelentkező Képrejtvény rovatunk, melyben tovább küzdhettek a hónap legjobbjának járó nyereményért.

Pénteken újabb témában fejtheti ki mindenki a véleményét A hét kérdése rovatban, valamint izgalmas információkkal is szolgálunk majd a következő kiegészítő teszteléséről.

A hétvégére a szokásos menetrenddel készülünk: folytatódik A Kihívás, jövünk egy újabb adag kezdőknek szóló tanáccsal, a Trafó rovatban pedig újabb általatok beküldött paklit alakítunk át.

A hét HKK versenyei

Az előző héttel ellentétben ezúttal túl sok választási lehetőségünk nem lesz, ha HKK versenyre szeretnénk menni, az az egy azonban garantáltan nagy figyelemre számíthat, hiszen a Beholder egyik leginkább várt megmérettetése, a páros verseny következik ezen a héten.

A verseny már csak azért is érdekes lesz, mert hosszú idő után először nem lesz közös szörnykomponens szabály, így a nagyon erősnek bizonyuló Lépéselőny és tárgyas pakli háttérbe szorulása alapjaiban változtathatja meg a metagame-et.

Ez vár rátok tehát ezen a héten a HKK világában – jó kártyázást és olvasgatást mindenkinek!

Csető Zsolt

6 thoughts on “Beharangozó – ez lesz a héten

  1. Gondolom összeadják a pontokat és aki a legtöbbet szerezte azt a következő héten a képrejtvény írásban elmondják vagy a hónap végén bejelentik minden versenynek a győztesét.
    Én csak azt nem tudom, hogy holtverseny esetén mit csináltok.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.