Randomlap

Ismét jelentkezik Randomlap rovatunk, melyben elfeledett, vagy ritkán használt lapokat mutatunk be.

Hála

Mivel már mindenki a hétvégi páros verseny lázában ég, ezért mai első bemutatandó lapunk egy olyan papír, melynek a használatán más formátumon el sem gondolkodnánk. A Hálát leginkább az Energiaitalhoz tudnám hasonlítani, hiszen 2 Vp-ért ad 1 lapot és gyógyít kettőt, ami ugye nem egy nagy szám, az azonban, hogy társunknak is ad egy lapot, illetve őt még 3 VP-vel is megjutalmazza, egy kellemesen játszható lappá teszi. Rudibb deckekbe (mező, Sokszín) pláne elfér, használjátok bátran a hétvégén.

Hét törpe

A Beszűkült látókör óta tudjuk, akár egy lap kirakásával megnyerhetünk egy meccset. A Hét törpe forrásimmunis nagytestvéréhez hasonlóan behúzhatja nekünk a győzelmet, igaz, jóval körülményesebben, mint a Látókör. Itt ugyanis legalább 7 körig az asztalon kell maradnia, és a törpe jelzők számának sem szabad csökkennie. Be kell látni, erre nem sok esély van, ezért ha rá akarnánk decket építeni, a pakli felének olcsó counterekből illetve leszedésekből kellene állnia. Versenyre nem javaslom ezt a lapot, de mókadecket nyugodtan össze lehet rá rakni.

Papp Ádám

7 thoughts on “Randomlap

  1. Szapora törpével és Pozitív síkkal meg Don Calonikkal az őrposztba hipp hopp megvan a győzelem 🙂

  2. A hét törpét valami vészkijáratos bűbájos kombódeckbe el tudom képzelni,ki kell tolni 7x és annyi igazából,kör végén nyertünk

  3. @Mr Punk
    Nem csak a bűbáj által készített jelzőket, illetve azoknak a másolatát számítja be a lap? Szerintem annak lenne értelme, ha külső forrásból származó, hasonló lapok nem számítanának.

  4. Azt írja : ” amennyit törpéd van játékban… ” 😀
    A külső is számít

  5. @Zorall: én már raktam össze a Hét törpére bűbáj kombó decket, és nem rossz pakli. UR nélkülin még talán be is lehet vállalni 😛 Igazából helyette megtenné a Pokol szeme/Élő bűbáj is, de azok sokkal sebezhetőbbek (pl.: mutat egy Thaut az ellen).

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.