A HKK Blog versenyeiről

Íme minden tudnivaló a HKK Blog versenyeiről, köztük a júniusi első megmérettetésről.

Sokan és sokszor kértétek már, hogy meséljünk nektek az általunk tervezett versenyekről, most pedig, hogy minden egyes részlet a helyére került végre készen állunk erre. Lássuk hát.

Az első verseny

 • Időpont: június 16. (szombat), 10 óra
 • Helyszín: Budapest, Dungeon Szerepjáték Szaküzlet és Klub
 • Formátum: Hagyományos verseny, ahol tiltottak az ultraritka lapok

Nevezési díjak

 • Profiknak: 1.000 Ft (Hatalom Szövetsége tagságival 800 Ft)
 • Amatőröknek: 600 Ft (Hatalom Szövetsége tagságival 500 Ft)

Emellett kedvezményekkel is szolgálunk: azoknak az amatőr játékosoknak, akik 50 km-nél messzebbről érkeznek 200 Ft a nevezés, mint ahogyan a 12 évnél fiatalabb amatőröknek is.

Érdemes emellett minél előbb megérkezni a versenyre, hiszen az első 20 játékos, aki a helyszínen regisztrál egy véletlenszerű ajándék lapot kap a legújabb Zén kiegészítőből.

Ha azt szeretnéd, hogy biztosan legyen helyed, a hkkblog@gmail.com email címen előnezevésre is van lehetőség – nagyjából 50 játékos a maximális létszám. Emellett a Facebookon is jelezhetitek részvételeteket az alábbi eseménynél, ez azonban nem számít hivatalos előnevezésnek!

Díjazás

Az alacsony nevezési díjak ellenére igen komoly díjazásra számíthattok: 30 Zanszilánkok kiegészítő, 5 régebbi kiegészítő és 2 ultraritka lap kerül a fix díjalapba, ami az alábbi módon oszlik meg.

 • 1. helyezett: 6 csomag új kiegészítő + ultraritka
 • 2. helyezett: 6 csomag új kiegészítő
 • 3. helyezett: 5 csomag új kiegészítő
 • 4. helyezett: 4 csomag új kiegészítő
 • 5. helyezett: 3 csomag új kiegészítő
 • 6. helyezett: 2 csomag új kiegészítő
 • 7. helyezett: 1 csomag új kiegészítő
 • 8. helyezett: 1 csomag új kiegészítő
 • 9. helyezett: 1 csomag új kiegészítő
 • 10. helyezett: 1 csomag új kiegészítő
 • 1. legjobb amatőr: 1 csomag régi kiegészítő + ultraritka + beülő a következő versenyre
 • 2. legjobb amatőr: 1 csomag régi kiegészítő
 • 3. legjobb amatőr: 1 csomag régi kiegészítő
 • 4. legjobb amatőr: 1 csomag régi kiegészítő
 • 5. legjobb amatőr: 1 csomag régi kiegészítő

Emellett minden más helyezett egy ajándék HKK zsákbamacskát kap vígaszdíjként.

Zsákbamacska

A versenyek alatt HKK zsákbamacska kapható, melyben nem csak értékes HKK lapokat bonthattok, hanem kiegészítőket és versenybeülőket is. 1 húzás ára 200 Ft, 3 húzás ára pedig 500 Ft. Emellett azon játékosok között, akik legalább 1.000 Ft értékben vásárolnak minden versenyen kisorsolunk 4 darab Zanszilánkok kiegészítőt.

Blogliga

Saját bajnoksággal is készülünk a HKK Blog versenyekre: ez lesz a Blogliga. Egy pontversenyről van szó, ahol a HKK Blog versenyein résztvevő játékosok kerülnek rangsorolásra. Az egyes versenyek győztese annyi pontot szerez, ahányan indultak az adott versenyen, a második helyezett egy ponttal kevesebbet, a harmadik helyezett két ponttal kevesebbet, és így tovább, egészen az utolsó helyezett 1 pontjáig. A Hatalom Szövetsége pontversenyhez hasonlóan mindenkinek az öt legjobb eredménye kerül beszámításra. A végső összesítés során minden egyes megszerzett versenygyőzelem plusz 3, és minden egyes megszerzett legjobb amatőr cím plusz 1 pontot jelent. A Blogliga győztese egy ultraritka lapot nyer.

Első sorban azonban nem emiatt érdemes benevezni a Blogligába, hanem azért, mert így szerezhettek bejutást a decemberben megrendezésre kerülő, ingyenes, 16 fős draft versenyünkre, melynek díjalapja megegyezik majd évközi versenyeink díjalapjával.

A Blogligából az alábbi módon kvalifikálhatjátok magatokat a decemberi draft versenyre:

 • A Blogliga első 10 helyezettje automatikusan bejutást szerez.
 • Bejutást szerez emellett a 4 legjobb olyan amatőr játékos, aki a fenti kritérium alapján nem jutott be.
 • Bejutást szerez emellett a legtöbb versenyen indult olyan játékos, aki a fenti krtiériumok alapján nem jutott be (több játékos esetén sorsolást tartunk).
 • Azon játékosok közül, akik a fenti módok egyikén sem jutottak be, a HKK Blog szerkesztői kiválasztják a HKK Blog versenyek legkreatívabb játékosát, aki szintén bejutást szerez.

Nevezés a Blogligába: 500 Ft, ami mellé egy ajándék zsákbamacska is jár.

Bízunk benne, hogy terveink elnyerik majd tetszéseteket, a különféle akciókon túl pedig természetesen érdekes és különleges versenyekkel, formátumokkal is készülünk majd a jövőben, így minden hónapban érdemes lesz ellátogatni az általunk szervezett megmérettetésekre. Szeretettel várunk mindenkit!

Csető Zsolt

22 thoughts on “A HKK Blog versenyeiről

 1. nagyon örülök, hogy lesz még 1 verseny pesten de azért valami kreatívabb formátumot is el tudtam volna képzelni..

 2. Beülő a következő versenyre = ingyen indul a következő havi Blog-versenyen.

 3. Baka: első versenynek direkt választottunk kommersz formátumot – hidd el, mi sem a “még egy hagyományos” skatulyába szeretnénk beülni. 🙂

 4. Remek remek, nem tudom kinek és hogyan éri ez meg anyagilag (szervezők részéről), de ajándék lónak ne nézzük a fogát, amint tudok indulok én is!!

  ui.: nagyon jó lenne ha valamelyikőtök vinne magával egy vizes szivacsot a versenyre és egy A4-es öntapadós lapot amin 1-től 30-ig sorakoznak a számok. Sokat dobna a játékélményen 🙂

 5. Kedves Blogkészítők!

  Szerencsére elmondható, hogy Budapestről több játékos is rendszeres gyakorisággal lelátogat hozzánk vidékre (Ősibe) versenyezni. Mint versenyszervezők, gondolom ti is próbáljátok bekalkulálni, hogy a következő hónapban melyik hétvégére szeretnétek rakni a versenyeiteket. Ezzel mi is így lennénk. Eddig könnyű dolgunk volt a Budapesti versenyekhez történő alkalmazkodásban, hiszen a Dungeonos és a Beholderes verseny időpontja adott volt minden hónapban. Viszont a ti versenyeitek hétvégéi még rejtélyek számunkra és talán a ti számotokra is.
  Szeretnélek megkérni titeket, hogy legalább egy hónapra előre irassátok ki a versenyeket lehetőséget adva nekünk és más BP közeli versenyszervezőknek, hogy a még “üresen” maradt hétévégékre szervezhessük versenyinket, megelőzve az esetleges ütközéseket.

  Köszönettel:
  Vámos Csaba

 6. Relatív. A kérdés ettől még áll. Bár engem speciel az se zavarna, ha Elözönlést osztanának, de azért jó volna tudni.

 7. Bár ott a Demi és Gemina könnyei, lehet, hogy mégse annyira rossz, de olyan ritkákat bontani, amik kellenének, már szinte lehetetlen 😦

 8. Visszajelzés: Szombaton HKK Blog verseny! « HKK Blog

 9. Visszajelzés: További tudnivalók a holnapi HKK Blog versenyről « HKK Blog

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.