Kezdő-sarok #1

Immáron teljesen különálló rovatként jelentkezik a Kezdő-sarok, ahol a játékkal most ismerkedők hasznos információkkal gazdagodhatnak.

Miután valamekkora lapkészlethez jutottál, következik a csere. De ahhoz, hogy cserélni tudj fontos, hogy ismerd a lapok erősségét és értékét. A cserék folyamán sok mappát fogsz átlapozni, számodra fontos lapok után kutatva, és szembetűnő lesz, hogy a lapok bal oldalán lévő kis ikon minden lapnak más és más lesz. Most ezekről ejtenék pár szót.

Minden nagy kiegészítőnek van egy egyedi kis jele, amely alapján be lehet azonosítani a lapokat, hogy melyik kiegben jelent meg (lent az Ébredés, az Idővihar és az Újjászületés látható).

Korábban említettük, hogy három ritkasági fokozat van, és ezeket színben jelölik is a lapokon (arany, ezüst, bronz) – általában értékük is e szerint differenciálódik (gyakoriak a legolcsóbbak stb.) . Nézzük a Zanszilánkok kiegészítőt.

Egy másik szembetűnő dolog a piros illetve kék jelölés. Ez egy hagyomány, egyes lénytípus pl: galetki, torzszülött (minden torzszülött szörny, de nem minden szörny torzszülött) ezek az Ősök Városa világában szerepeltek, így megkülönbözetett jelölést kaptak (kék), míg a többi lap a Túlélők Földje jelölését viseli (piros). (Létezik olyan versenyformátum, amin csak kék lapokat lehet használni, de nagyon–nagyon ritka). Ez a kis megkülönböztetés a lapok értékét nem befolyásolja.

Tehát a cseréknél ne zavarjon az, hogy más alakú az ikon, csak arra figyelj, hogy ha arany lapot akarnak veled cserélni, akkor te ne bronz lapokat kérjél érte. Persze vannak kivételek, de erről majd egy későbbi alkalommal beszélek!

Varga Károly

3 thoughts on “Kezdő-sarok #1

  1. Ezért volt jó régen Temetőkre meg Illúziósárkányokra vadászni… adtam értük egy Múmiát vagy valamit ami jól nézett ki 🙂

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.