A Kihívás (11. rész)

Megkezdődik a felkészülés az egy hónap múlva esedékes Nemzeti Bajnokságra.

Lassan átlépünk augusztusba, ami azt jelenti, hogy közeleg az év legfontosabb és legnagyobb HKK-s eseménye, a Nemzeti Bajnokság, amire lassan én is megkezdem a felkészülést.

Ez persze nem könnyű, hiszen ehhez pakli is kell: a legújabb projekt, az életjelzős pakli egyelőre még csak közelít a kész állapothoz – vannak még beszerzésre váró lapok. A nagy falat persze nem ez lesz, hanem a második nap, hiszen egy hatékony egylapos pakli összecserélgetése nem lesz könnyű feladat: a minél nagyobb átfedés kedvéért jó eséllyel egy, a hagyományos paklimhoz hasonló lényes paklit próbálok majd meg összeállítani, valamilyen zavaró szabálylappal.

Cserélgettem persze mást is: az új életjelzős lények mellett és a potenciális egylapos-jelöltek mellett szereztem egy adag épületes lapot is, valamint az orgling szekció is bővült. Ezen lapok cseréltek gazdát a legutóbbi bejelentkezés óta.

Amit szereztem

2 Életadó, 1 Harfori szent, 1 A tébolyodott, 1 A megtestesült sötétség, 3 Akadémia, 2 A fény citadellája, 1 Nagyobb átokpiramis, 1 Víziósólyom, 1 Hipnotizőr, 1 Gormug, 1 Rabszolgaság, 1 Orgling ősanya, 1 Arc, 1 Áldozati orgling, 1 Földharc (összesen 19 lap)

Amit elcseréltem

1 Zankígyó, 1 Martian repertoárja, 1 Pokolfarkas, 1 Kagg, a mocsár ura, 1 Bomtar, 3 Étkezési homár, 2 Natali kő, 1 Átkos kötődés, 1 Gebarrian, az utazó, 1 A halál nem válogat, 5 Mágikus disszonancia (összesen 18 lap)

A gyűjteményem állapota

  • 1 ultraritka (=)
  • 114 ritka (+10)
  • 54 nem gyakori (-5)
  • 149 gyakori (-4)
  • Összesen 318 lap (+1)

A Nemzeti Bajnokságig két opcionális megálló lesz még a Dungeon és a HKK Blog versenyei személyében, melyek egyben remek felkészülési lehetőségként is szolgálnak – meglátjuk, hogy a lapbeszerzési projekt milyen tempóban halad addig.

Csető Zsolt

One thought on “A Kihívás (11. rész)

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.