Szombaton HKK Blog verseny!

Augusztus 11-én kerül sor a HKK Blog harmadik versenyére, melynek formátuma – igazodva a közelgő Nemzeti Bajnoksághoz – a sokszínűség jutalma lesz, remek felkészülési lehetőséget nyújtva ezzel mindenkinek.

A versenyen tehát olyan paklit kell összeállítani, melyben minden lapból csak egy van – a négyszín-korlát természetesen továbbra is érvényes. Aki nem volt még ilyen formátumon, annak mindenképpen ajánljuk a részvételt: a HKK egyik legváltozatosabb és legélvezetesebb versenytípusáról van szó, melyen számtalan olyan lap előkerül, amely máskor a versenyasztalok közelébe sem jut.

Fontos információ, hogy – miután a szabályok teljesen megegyeznek a Nemzeti Bajnokság második napjával -, a néhány nappal ezelőtt kitiltott Manafamiliáris a mi versenyünkön is tiltott lesz!

A vidékről érkező és a fiatal játékosokat továbbra is méretes kedvezményekkel várjuk, és a versenyen regisztráló első 20 játékosnak is szokás szerint kiosztjuk az ajándék lapokat. Visszatér emellett tippjátékunk is, melyen legutóbbi versenyünkön három szerencsés játékos adott pontos választ. Augusztusban az alábbi dologra kell majd tippelnetek a nevezés során:

A helyszínen nevezők megtippelhetik, hogy hány olyan pakli fog indulni a versenyen, amely használja a Sheran színt. Azok, akik eltalálják féláron indulhatnak a következő versenyen.

Lent minden további fontos információt megtaláltok a versennyel kapcsolatos. Kérdéseitekkel és előnevezéseitekkel a hkkblog@gmail.com címen tudtok bennünket bombázni. Szeretettel várunk mindenkit!

Az augusztusi verseny

 • Időpont: augusztus 11. (szombat), 10 óra (kezdés 10:30-kor)
 • Helyszín: Budapest, Dungeon Szerepjáték Szaküzlet és Klub
 • Formátum: A sokszínűség jutalma (egylapos verseny)

A szabályok megegyeznek a Nemzeti Bajnokság második napjával, vagyis a szokásosak mellett tiltottak az ultraritkák, a Kurtz, a Manafamiliáris és az Archaix is.

Nevezési díjak

 • Profiknak: 1.000 Ft (Hatalom Szövetsége tagságival 800 Ft)
 • Amatőröknek: 600 Ft (Hatalom Szövetsége tagságival 500 Ft)

Emellett kedvezményekkel is szolgálunk: azoknak az amatőr játékosoknak, akik 50 km-nél messzebbről érkeznek 200 Ft a nevezés, mint ahogyan a 12 évnél fiatalabb amatőröknek is.

Érdemes emellett minél előbb megérkezni a versenyre, hiszen az első 20 játékos, aki a helyszínen regisztrál egy véletlenszerű ajándék lapot kap a legújabb Zén kiegészítőből.

Ha azt szeretnéd, hogy biztosan legyen helyed, a hkkblog@gmail.com email címen előnezevésre is van lehetőség – nagyjából 50 játékos a maximális létszám.

Figyelem: paklilista leadása kötelező!

Díjazás

 • 1. helyezett: 6 Zanszilánkok + Enciklopedia Fantasia
 • 2. helyezett: 6 Zanszilánkok
 • 3. helyezett: 5 Zanszilánkok
 • 4. helyezett: 4 Zanszilánkok
 • 5. helyezett: 3 Zanszilánkok
 • 6. helyezett: 2 Zanszilánkok
 • 7. helyezett: 1 Zanszilánkok
 • 8. helyezett: 1 Zanszilánkok
 • 9. helyezett: 1 Zanszilánkok
 • 10. helyezett: 1 Zanszilánkok
 • 1. legjobb amatőr: 1 Zanszilánkok + Változó környezet + beülő a következő versenyre
 • 2. legjobb amatőr: 1 Zanszilánkok
 • 3. legjobb amatőr: 1 Örökkévalóság
 • 4. legjobb amatőr: 1 Elözönlés
 • 5. legjobb amatőr: 1 Elözönlés

Emellett minden más helyezett egy ajándék HKK zsákbamacskát kap vígaszdíjként.

Zsákbamacska

A versenyek alatt HKK zsákbamacska kapható, melyben nem csak értékes HKK lapokat bonthattok, hanem kiegészítőket és versenybeülőket is. 1 húzás ára 200 Ft, 3 húzás ára pedig 500 Ft. Emellett azon játékosok között, akik legalább 1.000 Ft értékben vásárolnak minden versenyen kisorsolunk 4 darab Zanszilánkok kiegészítőt.

Tippverseny

A helyszínen nevezők megtippelhetik, hogy hány olyan pakli fog indulni a versenyen, amely használja a Sheran színt. Azok, akik eltalálják féláron indulhatnak a következő versenyen

Blogliga

A Blogliga egy pontverseny, ahol a HKK Blog versenyein résztvevő játékosok kerülnek rangsorolásra. Az egyes versenyek győztese annyi pontot szerez, ahányan indultak az adott versenyen, a második helyezett egy ponttal kevesebbet, a harmadik helyezett két ponttal kevesebbet, és így tovább, egészen az utolsó helyezett 1 pontjáig. A Hatalom Szövetsége pontversenyhez hasonlóan mindenkinek az öt legjobb eredménye kerül beszámításra a 2012-es esztendőből. A végső összesítés során minden egyes megszerzett versenygyőzelem plusz 3, és minden egyes megszerzett legjobb amatőr cím plusz 1 pontot jelent. A Blogliga győztese egy ultraritka lapot nyer, de egyéb nyereményekkel is készülünk.

Hogy miért érdemes benevezni a Blogligába? Azért, mert így szerezhettek bejutást a decemberben megrendezésre kerülő, ingyenes, 16 fős draft versenyünkre, melynek díjalapja megegyezik majd évközi versenyeink díjalapjával.

A Blogligából az alábbi módon kvalifikálhatjátok magatokat a decemberi draft versenyre:

 • A Blogliga első 10 helyezettje automatikusan bejutást szerez.
 • Bejutást szerez emellett a 4 legjobb olyan amatőr játékos, aki a fenti kritérium alapján nem jutott be.
 • Bejutást szerez emellett a legtöbb versenyen indult olyan játékos, aki a fenti krtiériumok alapján nem jutott be (több játékos esetén sorsolást tartunk).
 • Azon játékosok közül, akik a fenti módok egyikén sem jutottak be, a HKK Blog szerkesztői kiválasztják a HKK Blog versenyek legkreatívabb játékosát, aki szintén bejutást szerez.

Nevezés a Blogligába: 500 Ft, ami mellé egy ajándék zsákbamacska is jár.

Csető Zsolt

4 thoughts on “Szombaton HKK Blog verseny!

 1. Nem, csak egy erdővel tolhatod. Ugyanúgy csak 1-et használhatsz olyan lapokból is amelyikből amúgy bármennyit berakhatnál a pakliba (mint ganüid ifjonc, chara-din fattya etc.).

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.