Randomlap

Ismét jelentkezik Randomlap rovatunk, melyben elfelejtett lapokat mutatunk be.

Vízionár

Ezzel a jópofa lappal leginkább korlátozott formátumokon lehet néha-néha találkozni egyes lényes deckekben, pedig ha végigolvassuk, rájöhetünk, hogy nem is rossz amit tud, hiszen az, hogy körönként egyszer a cserefázisban lemásolhatjuk az egyik lényünket nem gyenge dolog. Példának okáért az, ha egy Sötét nagyurat megduplázva körönként kétszer vehetjük el az ellenfél lényeinek képességét, esetleg két lapot tudunk dobatni tőle, hatalmas előnyt termel számunkra. Egyetlen problémája mérete, hiszen kijátszása után védtelen egy A gyenge erejével, vagy egy Dobótőrrel szemben.

Sajbi

Ő az  a lény, aki egy-egy elhúzódó meccset eldönthet a javunkra azáltal, hogy körönként 2 darab ingyen lappal ajándékoz meg bennünket, feltéve, ha üres a mancsunk. A játék azon szakaszában azonban amikor sok lap felgyűlt a kezünkben, ráadásul éppen nem tudunk semmit kijátszani, borzasztóan gyenge dolog, hogy 4-5Vp-ért teszi azt, amit tud. Összegezve hiába tud használható lenni a képessége,  idézési költsége és méretei nem teszik versenylappá.

Papp Ádám

6 thoughts on “Randomlap

  1. nem versenylap a sajbi? hétvégén negyedik lettem, és nyugodtan meg lehet itt nézni a paklilistámat 😀 Krisztián ellen meccset hozott

  2. Mindkettőt használtam anno. Vizionárnál nagyon nagy fekete pont volt, hogy csak őrposztban levő lényt tud másolni, az igazi nagyágyúk akkoriban a közelébe sem kerültek az őrposztnak.
    Sajbit imádtam, ráadásul a saját idejében a 3 vp elfogadható standard volt úgy általában az erőforrásokra. Csak kellett mellé a védelem.

  3. Sajbit nagyon régen használtam tiltott mágián épület pakliba, elég jó volt bele.

    Vizionárt meg a teljes frontos Morq Fan Gor használt.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.