Randomlap

Ismét jelentkezik Randomlap rovatunk, melyben elfeledett lapokat mutatunk be.

Mágikus kibontakozás

Első lapunk egy speciális keresés, mellyel ugyan mindössze 1 mana befektetése árán kikereshetünk 3 lapot, azonban ellenfelünkön múlik, hogy ezek közül melyiket tarthatjuk meg. Amennyiben használjuk ezt a lapot, arra figyeljünk, hogy leginkább hasonló funkciójú lapokat érdemes előrántani vele (Bűvös forrás, Örökmozgó, A furfang temploma), hogy ellenfelünknek minél nagyobb dilemmát okozzon a választás, s ezáltal esélyt adjunk neki a hibázásra. A lapot magát leginkább egy Semleges csatamezőbe tudnám elképzelni, na persze nem hagyományos versenyre, hanem csak korlátozott formátumra (btw, van valakinek kölcsön szombatra?), de akár egy-egy sok lapos Sokszínűségben is helyet lehet neki szorítani.

Rothadó borzalom

A mérgező deck talán legalternatívabb megoldása az ölésre ez lap, mellyel pillanatok alatt olyan zárat tehetünk az ellenfélre, hogy annak minden egyes lapkijátszása előtt  jól meg kell gondolnia, hogy tényleg az-e a megfelelő papíros, mer ha nem tudja kb. az első lapjából megoldani a borzit, akkor hamar véget érhet számára a játék. Nagy előnye, hogy nem csak kézből való lapkijátszásra sül ki a képessége, hanem bármilyen módon játékba hozottra, tehát akár egy Molluszk által kirakott fattyra, vagy a manapság oly kedvelt Trok Rakon pálinkájára is osztja a sebet a srác. A már említett mérgezős paklin kívül drágítással operáló koncepciókba tudom még ajánlani, Hegymélyi keltetőbe ideális.

Papp Ádám

7 thoughts on “Randomlap

  1. örülök, hogy segíthettem, de azért a nemzetit megvárhattátok volna… esetleg a teljes paklilistámat is felrakjátok? szép… 🙂

  2. Életes deckben is jól tud szerepelni a Borzi. Az egyensúly megteremtőjével telepakolom életjelzőkkel, és onnantól kezdve 100%, hogy ott fog maradni az asztalon.

  3. PL se nem kalandozó se nem sheran,thar,sárga a lelkem…így nem fog neked pakolgatni a kisasszony rá semmit max mérget ami még mindig lehet jó,de azért korántsem annyira.

  4. Az egyensúly megteremtője (feltéve, ha a felújított verzióra gondolsz, márpedig a régi verziót a borzalommal egy pakliba nem teheted be) nem tud a borzalomra életjelzőt rakni. Másrészt, ha a máshonnan kapott életjelző megmenti a borzalmat a méregtől, leesnek róla a méregjelzők is. Bár az igaz, hogy ezután a teremtő még tehet rá újabb méregjelzőt… Kb. ennyi.

  5. A mágikus kibontakozást annó használtam, mókás lap és most is simán be lehet rakni a paklikba, bár nyilván az Ősi legendák sokkal egyszerűbb.

    A borziról nincs jó véleményem, néhány éve toltam utoljára és már akkor is simán eljátszottak mellette. Csak Vp musztítás mellett jó, de sajnos drága, gyakran jöhet ütemtelenül.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.