Beharangozó: XVI. Nemzeti Bajnokság

Péntektől vasárnapig tartják az év legnagyobb és legfontosabb HKK-s eseményét.

Eljött végre az a hétvége, amelyet talán a legjobban várnak a versenyre járó – vagy pusztán csak érdeklődő – HKK-sok az év folyamán: augusztus 24. és 26. között kerül megrendezésre a Hatalom Kártyái Nemzeti Bajnokság, ahol immáron tizenhatodik alkalommal fognak bajnokot avatni.

A tavalyi évben Moschnitzka Ádám diadalmaskodott – nem túlzás azt mondani, hogy a Nemzetik történetének eddigi legnagyobb meglepetését okozva, hiszen néhány hét alatt vált egy sokak által ismeretlen pécsi játékosból a legújabb bajnokká. Vajon ismét meglepetés-győzelem születik? Esetleg megtörténik az, amire még sohasem volt példa, vagyis Ádám megvédi a címét? Vagy egy olyan játékos állhat majd a dobogó tetejére, aki régóta áhítozik a győzelem után? Esetleg valaki végre duplázni tud, amire eddig csak Sass Tamás volt képes? Vasárnap délután mindegyik kérdésre megkapjuk a választ.

Addig persze el is kell jutni: az elmúlt évek hagyományainak megfelelően az első napon Hagyományos, a másodikon pedig A sokszínűség jutalma formátumot tartanak majd. A két nap összesített eredménye alapján dől majd el, hogy kik jutnak be a vasárnapi 16 fős draft versenyre. A verseny idén is hatalmas lesz: 59 bejutó (mínusz persze az esetleges távolmaradók) fog harcolni a harmadik napra történő bejutásért, köztük legalább húsz olyan játékossal, akik a végső győzelemre is esélyesnek mondhatják magukat.

Szerintetek kik lesznek azok, akik eljutnak idén a draftig? Kik pályáznak a legnagyobb eséllyel a dobogóra kerülésre? Mely paklik fognak a legjobban szerepelni az első két nap folyamán? Tippjeiteket megoszthatjátok velünk a kommentek között.

Akik bejutottak a bajnokságra, azoknak sok szerencsét is sikerekben gazdag három napot kívánunk, de a többieknek is erősen ajánljuk, hogy látogassanak el a versenyre. Nem csak azért, mert itt tényleg a legjobbak harcolnak, és mert rengeteget lehet tanulni az összecsapásokat figyelve, hanem azért is, mert a harmadik napon egy side-event is lesz, ahol azok draftolhatnak majd, akik nem jutottak be a döntőbe (vagy akár a Nemzeti Bajnokságra).

A hét hátralevő részében megszokott cikkjeink lepihennek egy kicsit, ez azonban nem jelenti azt, hogy a HKK Blog szünetel: terveink szerint minden nap után sort kerítünk majd egy-egy rövid szöveges és képes beszámolóra, így érdemes lesz figyelni a blogot. Találkozunk a Nemzetin!

Csető Zsolt

 

 

 

3 thoughts on “Beharangozó: XVI. Nemzeti Bajnokság

  1. Ha van rá lehetőség rakhatnátok fel videókat is nemcsak képeket!!Szívesen néznem(és sztem nemcsak én)a felirat és zene nélküli,teljesen szerkesztetlen meccsvideókat!!:DD

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.