A Blogliga aktuális állása

Lássuk, hogy jelenleg kik állnak bejutásra az ingyenes decemberi draft versenyre.

Mint azt bizonyára sokan tudjátok, a HKK Blog havi versenyeivel párhuzamosan a Blogliga is folyik, ahol a versenyeinken elinduló (és a ligába benevezett) játékosokat rangsoroljuk elért eredményeik alapján.

Fontos tudnivaló: a szeptemberi versenyünkön lesz lehetőségetek utoljára benevezni az idei Blogligába. A nevezőknek természetesen a korábbi eredményeit is jóváírjuk utólag.

Az egyes versenyek győztese mindig annyi pontot kap, ahányan indultak az adott versenyen, a második eggyel kevesebbet, és így tovább, egészen az utolsó helyezett 1 pontjáig. Emellett minden versenygyőzelem plusz 3, minden megszerzett legjobb amatőr cím pedig plusz 1 pontot ér.

Az év végén mindenkinek az öt legjobb versenyeredményét fogjuk beszámítani (hat pontszerző versenyünk lesz az évben), és ez alapján állítjuk fel az éves rangsort. A Blogliga első tíz helyezettje, illetve rajtuk kívül a négy legjobb amatőr játékos automatikus bejutást szerez az ingyenes decemberi draft versenyünkre. A maradék két hely közül az egyiket az a játékos kapja, aki a legtöbb versenyen indult, de nem kvalifikálta magát. Végül, de nem utolsó sorban pedig a nem bejutottak közül a blog szerkesztői kiválasztják a HKK Blog versenyek legkreatívabb játékosát, aki szintén kvalifikálja magát.

Íme a pontverseny első húsz helyezettje, kiemelve azt a tizennégy játékost, akik jelenleg bejutásra állnak. Zárójelben a versenyek száma látható.

1. Simon Zoltán – 110 (3)
2. Gergely Ferenc – 109 (3)
3. Dömény Balázs – 109 (3)
4. Daku Gergely – 102 (3)
5. Szujó Botond – 88 (2)
6. Erdős Viktor – 87 (2)
7. Aranyi Ákos – 84 (3)
8. Abonyi Attila – 82 (2)
9. Vámos Csaba – 80 (2)
10. Révész Bence – 76 (2)
11. Krepuska Richárd – 73 (2)
12. Pusztai Kornél – 66 (2)
13. Molnár Ferenc – 65 (2)
14. Bartus Gergely – 61 (2)
15. Tamási Viktor – 60 (2)
16. Tóth Sebestyén – 60 (3)
17. Gáspár Tamás – 57 (2)
18. Klujber Balázs – 56 (3)
19. Felizardo Dániel – 51 (1)
20. Németh Miklós – 42 (2)

A Blogligába nem nevezettek közül jelenleg Varannai Balázs (80 pont) és Horváth Dávid (68 pont) állnak a legjobban – nevezés esetén jelenleg mindketten bejutó helyen állnának.

Nem csak a draftra történő bejutás persze a Blogliga egyetlen tétje: a legjobbakat ultraritkával és kiegészítőkkel fogjuk díjazni.

Az idei Blogligába tehát most szeptemberben nevezhettek majd utoljára: ennek díja 500 Ft, amely mellé egy ajándék HKK zsákbamacska jár. Várunk benneteket versenyeinken!

Csető Zsolt

7 thoughts on “A Blogliga aktuális állása

 1. sziasztok!

  én nem látom értelmét annak, hogy valaki olyan bejusson a draftra, aki ugyan nem regisztrált, de 5-6 versenyen részt vett. pontosabban nem érzem korrektnek. így a teljesítményétől (pontjaitól) függetlenül is van esélye bejutni, viszont ha benevezett volna akkor kevesebb esélye lenne ,mert lehet a csak a pontjaira hagyatkozva nem jutna be. és mivel a kedvezmények miatt anyagilag (a pár száz forint 😀 ) is megtérül a ligába való nevezés annak, aki 5-6 versenyen résztvesz, így az egyetlen ok ennek a lehetőségnek a váalsztása, hogy valaki ezen a kiskapun akar bejutni.

  ha egy benevezett játékosnak a 6. verseny után van 150 pontja, és ő a 15. bejutó lenne, akkor a hat versenyen akár csak 20 pontot elérő 6 versenyen részvtvevő de direkt nem nevezett játékost jobban megilletné a bejutás?

  ez mi?

 2. Nem teljesen értem a hozzászólásodat, de a draftra kizárólag olyan ember juthat be, aki nevezett a Blogligába.

 3. ‘ A maradék két hely közül az egyiket az a játékos kapja, aki a legtöbb versenyen indult, de nem kvalifikálta magát.’

  Blogligás, nem elegendő ponttal rendelkező játékos, aka vigaszág.

 4. 🙂 félreértettem valamit. most második olvasásra nem is értettem hogy itt én miből hittem azt, amit hittem, de mayersz valószínűleg eltalálta. 🙂 elnézést a kommentért. esetleg el is lehet távolítani.

 5. Ne haragudj Kornél, valamiféle adminisztrációs baki lehetett, köszi hogy szóltál, és bocsi a kellemetlenségért!

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.