Beszámoló az augusztusi bajai gyak-nemgyak versenyről

Keve Gergő nyerte a Hatalom korlátozását fehér hordával.

A közelmúltban arra buzdítottuk a versenyszervezőket, hogy népszerűsítsék versenyeiket itt a HKK Blog hasábjain, és küldjenek beszámoló-alapanyagokat. A baja versenyek szervezője, Simon Richárd lett első együttműködőnk, aki ráadásul a kért tudnivalók mellett egy komplett beszámolót is írt számunkra. Ezútan is köszönjük neki!

* * *

Sziasztok! Simon Richárd vagyok, a bajai versenyek szervezője. Augusztus 26-án egy jó hangulatú versenyt tartottunk, a formátum Hatalom korlátozása volt.

Érdekes paklik fordultak elő, az erőviszonyok nagyjából kiegyenlítettek voltak. Ezt mutatja az is, hogy az ötfordulós verseny végén hárman is 12 ponttal álltak, ráadásul körbe is verték egymást, köztük egyedül a másodlagos pontok döntöttek. Ezeket a paklikat láthattuk:

  • Szabálylapok: Specializáció (Akmal + Grimor kombóra építve), Lépéselőny (fókuszkristályokkal és egyéb tárgyakkal)
  • Követők: Archaix (90 lapos good stuff kontroll), Edralian (szintén kontroll, dobatásokra, leszedésekre és gyógyulásokra építve elsősorban), Manafamiliáris (Raia hordalényekkel)

Három lappal kezdő pakliból ezúttal csak egy volt, egy Hálócsapda + Manafamiliáris tűzdeck. Az ötlapos kezdést is bevállalta egy játékos, hordával játszott.

A versenyt végül Keve Gergő nyerte, a dobogó legfelső fokáig törve a jóság istenének szolgáival. A második helyen Simon Richárd végzett 90 lapos Archaix kontrolljával, a bronzérem pedig ezúttal Walter Richárdé lett.

A verseny végeredménye

I. Keve Gergő (paklilista)

Raia horda Manafamiliárissal.

II. Simon Richárd (paklilista)

Kontroll pakli Archaix-szal.

III. Walter Richárd (paklilista)

Kontroll pakli Edraliannal.

Érdekességek a versenyről

  • Simon Richárd Csordás Balázs tűz paklija ellen kijátszott két Robbanó üstköst, ezzel 4 izommal megtápolva Megrontott trikornisát.
  • Hegedűs Bálint megszüntette a Manafamiliárist Csordás Balázs ellen, és a Hálócsapda ellenére is nyerni tudott, Az élet vizékkel tartva magát, közben folyamatosan húzva a lapokat Zafír fókuszkristállyal.

Várunk mindenkit versenyeinkre!

Simon Richárd

One thought on “Beszámoló az augusztusi bajai gyak-nemgyak versenyről

  1. Gratulálok a helyezetteknek. Mondjuk a paklikat megnézve, lehet, hogy inkább le kellett volna mondanom a 3. napos extra draftról is leutaznom Bajára 🙂 Na jó, ez csak vicc volt, legközelebb azért igyekszem lejutni.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.