Egy tesztelő naplója (2. rész)

Folytatódik a megújult Szivárgás rovat, melyben Abonyi Attila mesél a tesztelésen gyűjtött élményeiről.

Újabb hét, újabb történések és tapasztalatok az új kiegészítő tesztelése kapcsán – lássuk, hogy miként teltek az elmúlt napok Bonyi szemszögéből.

* * *

 • 2012. szeptember 6. – csütörtök

A többiek is elég negatív véleménnyel voltak a counteres életes orglingról, így többen is azt javasoltuk, veszítse el az életjelzőjét, cserébe kapjon több ÉP-t.

 • 2012. szeptember 7. – péntek

Mivel már csak 3 tesztelés van hátra az új kiegig, alig maradt már leokézatlan lap a listán. Nehéz így koncepciózus decket összerakni, hiszen mondjuk egy vámpír és egy tűzvarázslat nehezen párosítható.

 • 2012. szeptember 10. – hétfő

Ahogy nézem, talán még az Arochosos lapokból van a legtöbb, amivel nem játszott elég ember. Azért elég kamu pl. Bitlandi fivérrel játszani, a piros nem igazán Arochos szín. Na majd a szokásos 15 counter + többi lap jó lesz. Á, mégsem, inkább rá kéne menni A kétségbeesés hatalmára. Apró kívánság, Ősi legendák, Minőségi csere – kell az a manatermelés!

 • 2012. szeptember 11. kedd

Sajnos elhúzódott az egyik órám, úgyhogy side-ot nem tudtam csinálni, remélem, kevés Semleges csatamező lesz. Azon kívül azért valószínűleg jó vagyok alapból is a legtöbb deck ellen, csak be kell húzni a manatermelést.

 • 2012. szeptember 12. szerda

Érdekes volt a tegnapi nap. Mivel az új vámpírok még nem voltak kipróbálva, így négyen is a vérszívókkal jöttek. A Lassan járjos verziót nem bírtam, de a 4 lapos ellen szinte mindig sikerült behúzni a győzelmet, amikor nem jött Jégszív. A tekik sem fejtettek ki sok ellenállást, főleg, hogy az új Ikerfivéreket* nem lehet anti-mágiának eldobni. Nem igazán lettem nagy fanja a koncepciónak, de rendben vannak az erősítések, amit kapni fog.

*Ikerfivérek: 2 VP, Tharr, általános. Kapsz két darab 0/2-es repülő tokent, melyek sebzése mindig eggyel kevesebb, mint ahány lényed van. Nem lehet eldobni anti-mágiának.

Abonyi Attila

 

 

 

17 thoughts on “Egy tesztelő naplója (2. rész)

 1. Áhhá szóval Ikerfivérek! 😀 Arochosban egy tizest simán odacsapnak ketten, talán picit tul erős is.

  Ami fontosabb: esetleg az uj ur-ekről nem tudnátok pls. némi infomorzsát elhinteni?

 2. A Beholder Facebook-oldaláról:

  “Jelenleg több régi ultraritka lap is szerepel a tesztlistán, köztük olyanok, mint a Cunami teknős, Elmeszívás, Univerzális megoldás, vagy az Egérút. Ezek mellett több, teljesen új ultraritka lap is napvilágot lát majd az új kiegészítővel.”

 3. Észre se vettem, hogy nem lehet eldobni anti-mágiának :). Mondjuk legtöbbször, hamarabb kijött, mint hogy kidobathattam volna egyáltalán :P. Én is erősnek érzem a lapot, bár univerzálisnak semmiképp nem mondanám :D. Amúgy a meccsünkön szerintem egyszer azért le tudtalak győzni, kétségtelenül történelmi pillanat…:)

  Annyit még megsúgok, hogy jók a tekik (az újak is), bár talán picit drágák, ezért a tekikövető + Változót javaslom melléjük, úgy talán ki lehet húzni addig, hogy szépen kiépüljenek. A másik lehetőség: dobj nagyobbat, húzz mindig pokoli jól :D.

 4. Még egy 7 körös Egérút is bőven megoldható lenne a legtöbb paklival, pláne ha osztogatja az előnyöket az ellenfélnek. Jöjjön csak az új változat!

 5. Miért nem akarsz új Egérutat? A feljújított verzió és a köréépített pakli versenyerősnek is látszik, vagy az nem szempont, hogy eredményes is legyél a kedvenc pakliddal?

  A Cunami elsöprő erővel érkezik, csak nehogy túl későn, mert már lepörögtek közben :). Az elfeledett börtönös verzióba biztos brutál lesz, remélem kijön a lap (sztem úgy áll) 🙂

 6. Nagyon tetszik ez a cikksorozat de pl. én szívesen olvasnék arról is szivárgást, hogy milyen követők és szabálylapok jelennek meg.

 7. Imádom azt a szabálylapot.Régebben sokat játszottam vele versenyen és nem túl régen is indultam vele hagyományos versenyen.Baráti játékokon nagyon sokszor átléptem az Egérutat.Röhögök ha az ellenfél nem tudott elverni annyi előnnyel.(Néha azért kikapok 😉 )

  Ha ellepi a versenyasztalokat az Egérút, elveszti a varázsát.Sablonos-elvárt lesz a győzelem nem különlegesség.

 8. @sesi1111:
  “Tesztelési hírek
  Sok új, vagy felújított szabálylap várható a november végi nagy kiegészítőben. Jópár isten követőjét felújítjuk például, így Raia, Sheran, Fairlight, Tharr, Chara-din, Leah számíthat követőre. Várhatók olyan hordaparancsnokok is, amik a kör elején húzott lapok, vagy ez első körök erőforrásait módosítják, ezzel teremtve apró előnyöket a használójának. Felújítjuk a Korlátozás szabálylapot is, ami egy új paklit hozhat a versenyasztalokra” – Beholder Facebook-oldala, 2012. június 19. Annyit fűznék hozzá, hogy nem biztos, hogy szívesen bontanám ki a 3358. Fairlight követője (új) nem gyakori lapot az x-edik kiegészítőből a többi követővel/szabálylappal együtt.

 9. Sziasztok, én azt szeretném tudni, hogy moa téren mire számíthatunk? (én volnék az a bizonyos illusztráció verseny nyertes aki a képe mellé még lapötletet is küldött be, és utolsó forrásaim szerint felkerült a tesztelendő lapok listájára) Előre is köszönöm a választ.

 10. Remélem lesz róla némi szó a következő részben. 🙂
  Kiváncsi vagyok a véleményeitekre.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.