A Kihívás – A kezdetek

Folytatódik kalandom, hogy nullából hőssé válhassak…

Ha a héten még nem is tudok hőssé válni, gyűjteményem azért szépen alakul. Egy minimális időre le tudtam ugrani a Dungeonbe, így sikerült megint építeni egy picit a gyűjteményemet. A pakli befejezését a következő kiegészítő megjelenése utánra időzítem, mert elképzelhető, hogy jön hozzá ki korrekt lap, ami nagyot dob majd a paklin (pl. az új vérfarkast biztos, hogy berakom majd).

Úgy gondolom, hogy a legfontosabb most a leguniverzálisabb (de olcsó) lapokat beszereznem. Ha megnéztétek az előző cikkben a képeket láthattátok, hogy főleg Zénes lapokra gyúrok. A 2012-es év számos olyan Zén kiegészítőt termelt ki magából, ami már-már megbotránkoztatóan erős (Felhők szárnyán, Halhatatlan lények, Alanori dalverseny), így ezekből próbálom a jobb lapokat beszerezni. Amikkel a héten bővítettem a gyűjteményemet:

 

Minden kezdő álma, hogy egyszer egy ultrát tarthasson a kezében, ezért ezt célomnak tűzöm ki még idén. Amennyiben össze tudom szedni a lapokat a 100 pontos versenyre, már be is vetem a gyűjtős bilincsem.

Kezdő Dév

3 thoughts on “A Kihívás – A kezdetek

  1. Néha nem értem a cserekoncepciót, de biztos megvan a miértje. Azt azért nem árt leszögezni, hogy egy kezdő játékos nem tudja, hogy mik azok a lapok amik univerzálisabbak / jobban tovább lehet majd cserélni / elszórja és később esetleg cserével csak igen nehezen lesz újra beszerezhető / jó lap, de hagyományos környezetben semmit nem ér és hasonlók. Ezekbe könnyű belefutni. Alapvetően nem is a fórumról, és nem is kéz alól fog vásárolni (csak idővel), hanem boltban. Nagyon jó a cikksorozat, de van benne némi torzítás és ez Zsoltién is érezhető volt picit, de ő fixen írogatta, hogy miből mennyi és miket tolt el, miket szerzett. Ha néha egy-egy konkrét cserét is leírnál és, hogy mik befolyásoltak a döntésben azzal is segíthetsz a kezdő játékosoknak.

    Persze úgy csinálod, ahogy neked tetszik, de egy-egy hasznos tipp talán még elférne.

  2. Nos igen, ez inkább sztem az adott személynek egy kihívás, ahogy a címben is szerepel. De nem baj, ad a játékosnak egy új impulzust, új célokat, ez mindig izgalmas. A kezdők meg láthatnak egy sémát, egy taposott ösvényt maguk előtt, amin talán el lehet indulni. Úgyhogy az izgalom mellett ennek megvan a haszna is.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.