Randomlap

A stócban turkálva ezúttal egy erősen védekező lapra bukkantam, ezt mutatom be Nektek. Ő A hírnök szava (új).

Amikor megláttam a kártyát, amelyet az eheti randomlapnak választottam, rögtön eszembe jutott az a pakli, amellyel a legutóbbi 100 pontos megmérettetésen akartam részt venni (egy Beszűkült látókörös blokkoló deck), valamint az, hogy talán nem lett volna annyira instabil az akkori paklim, ha tudok erről a lapról. A fő probléma ugyanis az volt, hogy a sok gyógyulás ellenére sem tudtam általában versenyben maradni 1-1 hordával, valamint a nagy szemen kívül kevés volt a képességét permanenset kifejtő lap. A rövid bevezető után azonban térjünk is rá A hírnök szavára.

Módosítható idézési költségének hála felhasználása rendkívül változatos, ugyanis maxból megnyomva négy teljes körön keresztül nem kell félnünk attól, hogy lehordáznak minket, és a Látókörünk addig szépen dolgozik. Míg ha csak nullából toljuk ki, megtisztíthatjuk az utat saját offenzívánknak, ad abszurdum pedig ha olyan lényünk van benn, akire nem hatna a bűbáj, (pl. Lohd Haven familiálisa, Repro), akkor célszerű egy kis manát is beinvesztálni, tekintve, hogy nem nagyon fog tudni az ellenfél mit beküldeni elé.

Használatát leginkább korlátozott formátumokon (pl. az emlegetett 100 pontos versenyen, vagy egy hatalom korlátozásán) érzem indokoltnak kontrollok side-jába, bár látván azt, hogy az új kiegészítővel milyen boostot fognak kapni a hordák, el lehet majd gondolkozni azon, hogy bizony ha máshogy nem is, de színcserével használjuk hagyományos formátumokon is.

Papp Ádám

4 thoughts on “Randomlap

  1. Korrekt lap, de a fő probléma az, hogy mind a végzeturas horda, mind az élőhalott dekk megold tartalékból (Crimson, Dekird, Robbanó birkák).

  2. …vagy ne adja Isten leszedi-kántereli.De persze jó kis lap,de nem véletlenül nem látjuk versenyeken.Ha olyan védelme lenne mint az UR bűbájoknak akkor használható lenne(talán).De pl egy frissenbontott versenyen(vagy draft) nagyot szólhat ez a lap.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.