A Kihívás – Az új kiegészítő előtt

Közeleg az Istenek viadala…

Nagyon várom, hogy megjelenjen az új kiegészítő, és hogy jöjjön a sealed verseny is. Úgy gondolom, hogy a draft után ez a legjobb formátum. Azon gondolkoztam a minap, hogy lehetne-e olyan draftversenyt rendezni az új kiegészítőből, ahol a játékosok nem skydraftolnak (ritkákra mennek rá), továbbadnak egy cca. 2000 forintos lapot egy 20 forintosért cserébe. Mit gondoltok, milyen díjalapnak kellene lennie?

Több pakli gondolata is itt van a fejemben (zanszilánkos Főnix herceges hoki, gyűjtőgenerálós bilincs), de megvárom az új kiegészítőt (amiből úgy tervezem, hogy 5 paklit be is vásárolok rögtön az elején), hiszen akkor tudok igazán metagame-be jól illeszkedő paklit összerakni, illetve remélem, hogy eljutok a Beholder találkozóra is, ahova szerencsére igencsak sok játékos el szokott járni, így biztosan be tudok szerezni majd egy-két hiányzó kártyát. Itt azért zsákbamacskázni is fogok, remélem egy ízletes ultra az ölembe pottyan majd.

Említettem az előző cikkekben, hogy az univerzálisabb Zénes lapok begyűjtése van most soron, és szerencsére egész gyorsan sikerült beszerezni viszonylag sokat (pl. a dalokból majdnem mindet). Viszont egy kicsit lassítok most a tempón, pont a fent említett okok miatt (nem tudni, hogy mit hoznak a következő hónapok), hiszen kevés az „erőforrás” (cserealap), amit meg tudok most forgatni.

Túl sok cserét a héten nem bonyolítottam le, sajnos időhiány miatt inkább neten próbálok cserélni (csak ugye a postaköltség miatt ez megint nehézkes, mert ami pk-ra megy el, abból ugye lapot is vehetnék).

Találkozunk a frissen bontott versenyen!

Kezdő Dév

2 thoughts on “A Kihívás – Az új kiegészítő előtt

  1. Csak egy kérdés? Nem lesz kicsit könnyű ez a kihívás. Kezdő Zsolti 5 dekkből jutott el a nemzeti 17. helyéig. Ha arányaiban nézzük hogy Kezdő Dávid jócskán vásárolgat akkor cél a nemzeti bajnoki cím!

  2. Sztem sehol nem volt ez úgy predeztinálva,hogy ez egy verseny lenne az előző kihívással szemben.Ha meg nem az akkor miért kell összehasonlítani…?

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.