A laptervező pályázat végeredménye

Ezek a kártyák nyerték el leginkább tetszéseteket.

Véget ért a szavazás a közelmúltban hirdetett laptervező pályázatunk kapcsán: lássuk, hogy melyik három lapötlet végzett a dobogón a voksoláson.

Összesen nem kevesebb mint 124 szavazat érkezett: szinte mindegyik lapötlet kapott voksot (3 kivétellel), és igen szoros verseny alakult ki az élen. Az első végül 10 szavazattal Nagy Viktor ötlete (Goblin kulacs) lett, a második Dávid Ádám lapja (Szemtelen ördögfióka) 9 vokssal, a harmadik pedig Várfalvi Tamás terve (Négy évszak), 8 vokssal.

1 SZK Goblin kulacs (új)
Tharr, tárgy, kincs

Ha van játékban goblinod, ingyen kijátszhatod. Áldozd fel: kapsz X vp-t és X szk-t (X annyi, ahány Tharr lapod van játékban vele együtt, az első két körödben X max. 3 lehet), és kör végén húzz egy lapot.

1 ZSZ Szemtelen ördögfióka
Dornodon, szörny, [3]/1

Repül. Láthatatlan. Sebző források nem hatnak rá. Ha megtámadják őt, akkor passzívan a tartalékba kerül.

“Szemtelenségüknél, csak gyávaságuk volt nagyobb… – Urgod”

Négy évszak
szabálylap

Tavasz: az előkészítő fázisodban kapsz két paraszt jelzőt (0/1-es ember altípusú kalandozó) passzívan a tartalékodba. Nyár: minden játékban lévő paraszt jelző után kapsz plusz egy VP-t. Ősz: minden lényed kap +2 sebzést. Tél: minden lényed kap +2 ÉP-t. Az első kör a tavasszal kezdődik, s minden körben a következő évszak hatásai lépnek életbe. A 4. kör után újraindul az évszakok váltakozása.

A három legjobb laptervnek gratulálunk, de a többiek se szomorkodjanak: ahogyan azt többször jeleztük már, a dobogóról lecsúszó lapterveknek is minden esélyük megvan arra, hogy eljussanak a tesztelésig. Köszönjük még egyszer ötleteiteket!

14 thoughts on “A laptervező pályázat végeredménye

 1. Azért a kulacs jó lenne így, de CSAK Tharr/Goblin pakliba jó… és annyira nem top1 es a Tharr, hogy mindenki rászavazzon…

 2. A használhatóságát nem vonom kétségbe,inkább azt furcsállom,hogy egy újított lap lett a legjobb,amihez nem kellett sok kreativitás.

 3. Igen, ez engem is meglepett. Persze gondolom a szavazók inkább úgy szavaznak néha, hogy a lapot egyszerűen hozzáképzelik a paklijukhoz és ez alapján döntenek. És a Goblin kulacs használat terén tényleg jó azzal együtt, hogy sok ötletesség tényleg nincs benne.

  A Szemtelen ördögfióka egy egyszerű, de mégis kedves lap, nálam is TOP 3-ba volt.

  Az igazat megvallva a négy évszak igazán nem nyerte el a tetszésemet (bocs, Tamás, tudod, hogy nem veled van bajom). Egyrészről szubjektive nem szeretem, hogyha egy szabálylap csak egy játékosra hat, de persze ettől még elvonatkoztatok. A másik, hogy ezzel nagyon sok dolguk lesz a tesztelőknek, mire kioptimalizálják. Mert az igazat megvallva engem nem igazán hoz lázba, hogy 4-körönként kapok 2 parasztot, néha 1-2 extra vp-t és pár sebzést, mindezt egy lapért. De ha belegondolunk, hogy építkezhetnek meg áldozhatóak is, úgy is értelmezhető, hogy van az első körben 4 zanszilánkunk extrában (hiszen aktivizálódnak az előkészítő fázisban), ami meg már nekem kicsit sok. Úgyhogy meglátjuk, mi lesz ebből, és hogy tudjátok majd balanszolni. 🙂

 4. Valószínűleg a parasztok olyan buták lesznek idővel,hogy építkezni sem lesznek hajlandóak és nem fogják barbár módon életüket sem adni egy kósza batyuért. Úgy túl erősnek érzem. Ha meg ilyenek maradnak,akkor Arochos szabálylapot kapunk… Ha áldozhatóak és építhetnek is,akkor megint csak ott járunk,hogy van megint egy játékgyorsító szabálylapunk,behúzunk 1 varka kölyköt és már van is egy zászlóshajónk első körben majdnem

 5. A Szemtelen ördögfióka az rendben van, a Goblin alkesz flaska is a futottak még kategória, na de ez a Négy évszak? Mintha csak a kis Vivaldi tervezte volna. Nem azt mondom, hogy nem ötletes, de vagy túl erős lesz, vagy túl gyenge, és nem tudom hányan vágynak kis parasztjelzők pesztrálgatására, de szerintem nem sokan (ha tévednék akkor jelezzék a játékosok).

 6. Az a nagy büdös helyzet, hogy a lapom 3. helyén én is most meglepődtem. A lap neve már régóta a fejemben volt, mert az ilyen körönként mást csináló dolgok – mint amilyen a Változó környezet is – nekem nagyon tetszenek, de utólag úgy éreztem, hogy nagyon pocsékra sikerült. Kis saját elemzést is mellékeltem a lapterv mellé, de valamiért a végén kitöröltem, hogy szerintem ez így nagyon erős is lehet akár, ami nem jó. És most is így látom. Az első két képesség szerintem túl erős, a második kettő pedig túl gyenge. Szóval egy optimalizálatlan f*s. 😀 Ettől függetlenül persze nagyon örülök, hogy a 3. helyet érte el, és köszönöm mindenkinek, aki Antal Timi, Csobot Adél vagy Oláh Gergő helyett rám szavazott. 😀

 7. Köszönöm mindenkinek a szavazatot a laptervemre!
  Jól esik, hogy ennyi pozitívum reakció érkezett rá, mert őszintén semennyire se számítottam. 🙂
  Remélem minél kevesebb változtatással fog megvalósúlni, ha egyáltalán megfog valósúlni.
  A többieknek is gratulálok az elért eredményéhez!

 8. Na jó, mondjuk ki: ez a Négy évszak nevetséges 😀 paraszt jelző… a többi viszont korrekt lett.

 9. Névtelenül az igen!Jól odamondtál neki…Azért ha ilyen kritikát fogalmazol meg legalább a neved vállald ez a minimum…

 10. Ezek a névtelen hozzászólók sohasem adják fel. Éljenek a névtelek és az anarchia! 😀

 11. Láthatjuk a többi lap voks-számát is? Hogy azért képet kapjunk mely lapok hanyadik helyezést érte el. Köszönöm.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.