A szombati draft tiltott lapjai

Az utolsó fontos részletek is a helyükre kerülnek.

Ahogy arra számtalanszor felhívtuk már a figyelmet, szombaton kerül megrendezésre a Dungeonben 16 fős ingyenes draft versenyünk, melyre a Blogligán keresztül lehetett bejutást nyerni. Az átláthatóság kedvéért még egyszer összegyűjtöttünk nektek minden fontos infót, kiegészítve néhány újdonsággal.

  • homalyurA játékosok két darab nyolc fős asztalon fognak draftolni, ahol az ülésrend sorsolás alapján lesz.
  • A draftolás egyedülálló módon 5 kiegészítőből zajlik majd, melyek közül 2-2 fajta egymással párhuzamosan fog keringeni az asztalokon. Első körben 4-4 Zu’lit kincse és Misztikus erők kerül az egyes asztalokra (méghozzá felváltva, vagyis a “páratlan” helyen ülők Zu’lit kincsével, a “páros” helyen ülők pedig Misztikus erőkkel kezdenek majd, és ezeket adják tovább). Ezután 4-4 Újjászületés és Tengermély következik, végezetül pedig 8 darab Elözönlés, utóbbiból tehát mindenkinek jut egy darab.
  • A draft során legalább 40 lapos paklit kell összerakni, méghozzá a színkorlát figyelembe vételével. Egy lapból természetesen 3-nál többet is lehet használni.
  • Tiltott a Homályúr és a Főparancsnok.
  • A játékosok az ültetés szerinti 8-as csoportokon belül három körös svájci rendszerű versenyt vívnak. A csoportokból az első 4 helyezett jut tovább, az így megmaradó 8 játékos pedig egyenes kiesésben folytatja a küzdelmeket, irányított sorsolással.

Várunk titeket tehát szombaton 10 órától – kérjük érkezzetek időben, hiszen 10:30-kor elkezdjük a bontást a minél gyorsabb lebonyolítás érdekében. Természetesen nézőként is mindenkit szeretettel várunk a versenyre – izgalmas és különleges partikra számíthattok!

Csető Zsolt

Reklámok

3 thoughts on “A szombati draft tiltott lapjai

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.