Randomlap

Őrizd a békét, bármily törékeny legyen is az!

A HKK-ban egyre-másra jelennek  meg az újabb és egyre érdekesebb követők. Nem véletlen, hogy a játékosok előszeretettel használják őket.  Egy meccs során eljöhet az az idő, amikor a követőnk nyújtotta előny már nem létfontosságú, esetleg elhasználtuk az összes patront róla. Egy olyan lapot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, aminek használatához a követőnket kell bedobni. Gondolom már sejtitek, ez a A béke megőrzése.

béke

Ingyen lénycounter, valamint a pakliból az összes ilyen lény mehet vele együtt, ráadásul a semmibe! Nagyon csúnya dolog az ellenfél egyik nélkülözhetetlen kombólapját elintézni ilyen módon. Szépen hangzik, de cserébe a követőnk eltűnik. Régebben Az anarchia avatárja mellé volt kötelező darab, hiszen miután megszüntettük az ellenfél követőjét, számunkra haszontalan lett, így nyugodt szívvel dobtuk be A béke megőrzésének. A mostani környezetben Az anarchia avatárja bátyja, az Átkozott követő szintén juthat ilyen sorsa. Bőven előfordulhat, hogy követő nélküli deck ellen játszunk, vagy ha a mostani versenyek sztárja, vagy inkább Zoárdja kint van, akkor sincs a követőnkre szükség.

Két másik követő jutott eszembe még. Mind a kettőt akkor jó bedobni, ha már kihasználtuk őket. Az egyik az Edralian: a  zöld szín erősödött annyit, hogy befurakodhat az Edra színek közé (pl: Földanya ereje, A természet rendje, Békés izoláció…). A másik a Homályúr, amit szintén akkor érdemes feláldozni, amikor lekerültek róla a jelzők.

Be lehet próbálni szinte bármely olyan követőt használó deckbe, ami a játék elején ad előnyt, de utána már kevésbé hasznos. Esetleg egy Nikolauszt is jó eldobni a harmadik kör után.

Én látok benne fantáziát. És ti?

Varga Károly

9 thoughts on “Randomlap

  1. Én ezt totál versenylapnak találom régóta, és ritkán csalódtam ha edrával használtam. Nagyon örülök hogy végre más is felfigyelt rá.
    Ha edralianba még jó a Karácsony, meg a Kreatív ujjászületés is a sheran lapok közül.

  2. Nagyon én sem. A felsorolt kövik közül a 3. kör után érdemes beáldozni őket a lapnak, de egy counter épp hogy az első 3 körben jó. 🙂

  3. én imádom ezt a lapot, és a karrierem során az anarchia avatárjával működött a legjobban annó 🙂 de hogy most is mondjak egy hátrány nélkül beáldozható követőt (igaz nem túl erős): Pontaco

  4. Én homályurat nem áldoznám be,főleg a mostani démonka megjelenésével,aki ködlény is. Ne adj isten homályhozónk is van. Nekem is inkább Edralian jutott eszembe,vagy Nikolausz.

  5. Beldiannal van ennek még értelme, mert azt az ellenfél az első 1-2 körben szeretné semlegesíteni. Más követővel viszont nem érzem annyira erősnek, mivel például az Edraliant később is lehet hasznosítani..

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.