A HKK Blog márciusi versenye

Speciális háromszínű formátummal várunk benneteket március 9-én, ahol a jellemek összefognak majd.

Szűk egy hónap múlva, március 9-én fog sor kerülni a HKK Blog következő versenyére, ahol ezúttal egy már több ízben kipróbált, Budapesten azonban korábban még sosem rendezett formátummal várunk majd benneteket.

isteni_igazsagtetelEgy speciális háromszínű versenyről van szó, melynek különlegessége abban rejlik, hogy a jó (Elenios, Raia, Rhatt), a gonosz (Chara-din, Dornodon, Leah) és a semleges (Fairlight, Sheran, Tharr) jellemből is egy-egy színt kell (pontosabban lehet) majd használni. Ha úgy tetszik, akkor a Jellemek harca formátum párjáról van szó.

A verseny minden egyéb szempontból a hagyományos formátumnak megfelelően fog zajlani, beleértve a tiltott lapokat is, két kivétel azonban lesz: ezek a Nil herceg dalnoka és a Trinigan manakonzervátora. Úgy éreztük, hogy ezek a kártyák olyan paklik motorjai, melyek nagyon erősek lennének ezen a formátumon, ezért igyekeztünk némileg kiegyensúlyozottabbá tenni azt.

A rekordlétszámú februári versenyen felbuzdulva valamelyest megnövelt díjazással várunk majd benneteket, így reméljük, hogy legközelebb is ilyen sokan jöttök majd el a versenyünkre – alacsony nevezési díjaink és akcióink természetesen változatlanul maradnak.

Addig is jöjjön egy kezdeményezés: mivel úgy gondoljuk, hogy ez a formátum megfelelő lenne arra, hogy bekerüljön a “hivatalos” formátumok (A sokszínűség jutalma, Isteni szövetség, Veszélyes faj stb.) közé, ezért várjuk ötleteiteket a kommentek között az elnevezésre vonatkozóan.

Csető Zsolt

24 thoughts on “A HKK Blog márciusi versenye

 1. Nincs dalnok? Neeee! 😦 (Na jó, valójában nem bánom, legalább kreatívabb lesz a mezőny… 😉 )

 2. Támogatom, vesszen a dalnok! Mindenhonnan tiltani kellene. A dalok korrektek lennének nélküle.
  1 lapos ‘kombó’ 7 vp-ből:
  dalnok, erő dal, akmal (3 jelző), erő dal (dalnok áldozás), dalnok, bátorság dal akmalra 2x, akmalra sok jelző -> 6 lap 4 vp +6ép, ha tudjuk folytatni: win, ha nem akkor a kört 10(6) lappal és 4(8)vp-vel zártuk…

 3. Teljesen egyetértek Leináddal ebben a témában. Ellenem is megcsinálták párszor, és ha van körmegszakításod vagy valami, akkor simán kánterelheti, mert ugye azokkal is játszik.

 4. én a köd paklit is elég erősnek érzem ide, onnan nem akartok valamit kitiltani?

  név: jellemtelenek harca 😀

 5. Csinálhatnátok szavazást, a formátum nevét illetően. Amúgy tetszik a formátum, ötletes, a köd pakli pedig tényleg elég erős lehet ide. A jellemtelenek harca névötlet nekem személy szerint tetszik.

 6. Nagyon fain ötletem van a formátumra, de úgy néz ki, Éjmágus ettől a versenytől sajnos most távol marad. Elnevezésre nekem a jó, a rossz és a csúf tetszik.

 7. A dal paklihoz: jön egy első körös Grobox fluxustörő, aztán sehogy sem áll a dal dekk… vagy a börtön is megalázza rendesen.

 8. ja, és amúgy eddig fel sem tűnt az Isteni igazságtétel grafikája, de teljesen jó lenne hkk-s fólia hátlapjának

 9. szerintem legyen a formátum neve “tridarkun, trok rakon és trinigan útra kél, avagy széthúzás a bandában című rovatunk következik” 😀

  mellesleg ez egy nagyon jó, erős és változatos koncepciókat eredményező formátum, talán jobb is, mint a jellemek.

 10. Visszajelzés: Versenybeszámoló – A gonosz paklik uralták a Jellemek harcát « HKK Blog

 11. Milyen egyszínű deckben csinál önmagában kombót a dalnok? Barnával? Az erő dala az egyetlen igazán hokis dal, a többit pedig nem lehet vele együtt használni, tehát csak önmagára számíthat a barna dal.
  Mellesleg egy barna hokideck szerintetek képes bevédeni egy ilyen kombót pl egy sárga Trinigannal szemben? Nevetséges.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.