Randomlap

Minél inkább nincsen deck, annál inkább sebezek.

Az elmúlt Dungeonos versenydeckek között akadt meg a szemem a Pótolhatatlan veszteség nevű lapon. Egyből megindult a fantáziám, miként lehetne kiaknázni a benne lévő potenciált.

potolhatatlan_vesztesegNyilván nagyon kérdéses, hogy megéri-e elfogyasztani a paklinkat, hogy aztán bevihessük a végső ütést. Olyan pakliba kell belepróbálni, aminél gyakran előfordul, hogy a paklink kritikus méretűvé csökken. Ami nekem  elsőre beugrott, az egy erősen nekront használó pakli, és mivel a Pótolhatatlan veszteség 4 manás, ajánlkozik mellé egy Lassan járj!

Minél többet nekronozunk, annál jobb. Persze ez azt is jelenti, hogy a horda vonal már jócskán eszegeti az ellenfél életpontjait, az utolsó fejbelövést pedig bevisszük a Pótolhatatlan vesztességgel (igaz, gond lehet, ha kinekronozzuk). Egy másik lehetőség, ha sikeresen felhúzzuk a a parti elején egy Most vagy sohával együtt. Ekkor fixen megvan a győzelemre szükséges sebzés, már csak a counterek menthetik meg az ellenfelet (meg persze egy jóféle Thauglorendon vagy Kisebb jégdémon). A legjobb, ha elsütünk egy Vérfarkas preventort és rácsekkolunk az ellenfél kezére és miután meggyőződtünk, hogy nincs mitől félni, akkor kezdeni el a terrort. (Tóth István – ő forgatta a paklit – az Örvény a Semmibe nevű lapot is használta mellé – a szerk.)

Érdekes lap, eddig nem is ismertem. Véleményem szerint inkább érdekes, mint erős, de lám-lám, mégis volt, aki érezte annyira, hogy paklit építsen rá. (Az ilyen egyedi paklik teszik érdekessé és változatossá ezt a játékot! Gratulálok!)

Varga Károly

3 thoughts on “Randomlap

  1. Nekem a gyűjtőgenerálós jutott eszembe először. Általában ha pörög a deck,kidobjuk a paklinkat,ha feldúsult a mana,akkor meg lesz erre is. Bár amolyan hab a tortán szaga van. Nem használnám,max baráti játékban,talán ha feleannyiért jönne,jó lap lehetne.

  2. A kombó ötletes, nyilván a Most vagy soha, Motyogó rítus, Végső összecsapás (ezzel a Préselés sokkal jobb) típusú lapokkal érdemes kombózni, de sajnos ennél stabilabb kombók se működnek versenykörnyezetben, ráadásul ez nem is nyer azonnal… Ezzel el is mondtam mindent.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.