Közlemény – Nikolausz

Tisztázzuk a lappal kapcsolatosan kialakult helyzetet a szombati HKK Blog verseny előtt.

nikolauszAz elmúlt napok egyik fő témája a Fenyőünnep kiegészítőben megjelent új követő, a Nikolausz volt a Beholder fórumain, többekben is felmerült a kérdés ugyanis: biztosan azt tudja ez a lap a szövege alapján, mint amire kitalálták?

A felvetés jogos, hiszen könnyen úgy tűnhet, hogy a harmadik körtől kezdve minden körben kisül a követő képessége. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy figyelmeztetünk mindenkit: a hivatalos FAQ a Beholder részéről ugyan még nem érkezett meg, de a HKK Blog szombati versenyén a követő úgy fog működni, hogy csak egyetlen alkalommal sül ki, amikor elfogynak a késleltetett hatás jelzők.

Megértéseteket köszönjük. Jó felkészülést!

Csető Zsolt

11 thoughts on “Közlemény – Nikolausz

  1. Ez van ráírva,igen,de teljesen irreális,hogy 4 lapokat húzogatok a 3. körömtől…még UR-től is erős képesség,nemhogy egy Zénes laptól. Mellesleg a Fenyőünnep elemzésekor is egyértelműnek tűnt,hogy csak egyszer adja,de félreértés ne essék,nem akarok leszólni senkit,csak nekem ez fura.

  2. Szerintem akkor is nagyon erős a követő, ha csak egyszer ad bónuszt, csak vészeljük át azt a két kört. Ebben segít a Láthatatlan segítők, Bahhh cselvetés, Elzárás, Természet rendje, Így döntöttem ,Fényrobbanás ,Visszavágás.

  3. Tény, hogy erős lenne, ha így működne a képessége, de a szövegéből simán levezethető.

  4. @Zorralka Itt nem erről van szó, csak mivel a szabály nem zárta ki annak a lehetőséget, hogy többször is kisüljön, így szerintem tisztázni kellett, természetesen egy percig sem gondoltuk, hogy ezt igy szánták kiadni.

  5. De ha az ember jól megnézi, akkor tényleg olyan, mintha minden körben adná a bónuszt. De hát mindenki hibázhat.

  6. Nem értem miért érveltek amellett, hogy lehetett tudni… A lapok úgy működnek, ahogy rá van írva. Ennyi erővel az erőst is ki lehetett volna röhögni, hogy “hülye vangy :P? jó-jó, hogy lap van ráírva, de mindenki tudja, hogy csak varázslatot fog meg…”.

  7. Olyan szempontból lehetett tudni, hogy azért a legtöbb játékos sejti a készítők valódi szándékát, ha az nem is egyértelműen lett megfogalmazva. (Lásd: Thu’zad megszégyenítés és vízió)

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.