Barlangászás HKK-soknak

Újabb külső programra invitálunk benneteket.

A HKK foci sikerén felbuzdulva a HKK versenyek korelnöke, Tóth István megkeresett bennünket, hogy felhívjuk figyelmeteket az általa szervezett barlangászásra, melyre szeretettel vár mindenkit április 28-án, illetve május 1-jén. A helyszín a solymári Ördög-lyuk, a túrához pedig ruhát, felszerelést és idegenvezetést is biztosítanak, méghozzá 3.500 Ft-ért.

Kedvcsinálásként idézünk röviden az eredeti levélből.

“Bemutatjuk az abszolút csendet (szinte fáj az ember füle a csendtől) és az abszolút sötétet (az orra hegyéig nem lát az ember). Aki volt a HKK-sok közül velem ezen a túrán, az mind azt mondta, hogy lenyűgöző. Itt nem csak hozzá lehet nyúlni a cseppkövekhez, hanem kénytelen vagy megragadni őket, mert máskülönben nem fog menni. A túra a barlangtúrák között 10-es skálán 3-as. Tehát nem nehéz, csak éppen annyira, hogy másnap kellemes izomlázad legyen ott is, ahol nincs is izom. Várlak benneteket.”

Kapcsolat

Tóth István | 0620/9980834 | hevittothistvan@gmail.com

István emellett azt is jelezte nekünk, hogy kellő érdeklődés esetén egy nyári tiszai kenu-túrára is vár mindenkit, így ennek kapcsán is várja a visszajelzéseket.

Csető Zsolt

3 thoughts on “Barlangászás HKK-soknak

  1. gyerekkoromban ott töltöttem minden nyarat, csodálatos az a hely, ajánlom mindenkinek! sajnos ide sem tudok menni, mert nem igazán bírom a bezárt helyeket… úgy látszik nekem a HKK-ból csak a kártyázós rész marad…

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.