Randomlap

A hétvégi verseny függvényében.

Gondolom már mindenki epekedve várja és teljes gőzzel készül a hétvégi extra különleges versenyünkre. Mennek az érvek és ellenérvek az egyes azonos IK-s koncepciókhoz. Egy olyan lapot szeretnék megemlíteni, melynek a hétvégén két koncepció garantáltan nem fog örülni, ha létrejön. Ez nem más, mint a Bíborhold.

birborRégebben nagyon kedvelt lap volt. A megjelenését követően a tárgy paklik domináltak, így erre a remek kártyára rendkívül sok játékos tette a voksát, hogy használja, de side-ban szinte biztos helye volt. Miért is jó? Az egy mana és egy nekron idézési költsége nem túl borsos, sajnos az általánossága gyengít rajta (valószínűleg ezért is hanyagolják manapság), ennyire kevés befektetett erőforrásért ráadásul két dolgot is tud. Lényt leszedni nagyon jó dolog manapság is, mindezt nagyon olcsón teszi. Nem mellesleg szépen kikerüli a rezisztenciát. Ki ne akarna ennyire könnyedén megszabadulni egy Tridarkuntól?

A másik képessége teszi azonban igazán kívánatossá, eldobatja az ellenfél minden 0 és 1-es IK-jú lapját. Ez tette jó lappá, főleg ha egy épület vagy tárgy pakli ellen sikerült kijátszani, ekkor garantált volt a kézben lévő lapok számának drasztikus redukálása. Ezért is merült fel bennem ez a lap, hiszen a hétvégi speciális formátumon ez a piros lap fixen eldobatja az 0-s és 1-es paklik kezét. Megéri elgondolkodni a 2-es IK-jú paklin. Leginkább Lassan járj! mellett látom a legerősebbnek, mivel jó pár erős 1 mana 1 nekron költségű látott napvilágot az utóbbi időben (Az enyészet porladó lovasa, Kharas-nar kínzómester stb).

Gondoltam szólok, hogy ne feledkezzünk meg róla.

Varga Károly

10 thoughts on “Randomlap

  1. Szeretem ezt a lapot,bizony szólt már nagyot nálam is tárgyak ellen. Egyszínű versenyen is betettem a tűz deck side-jába.

  2. 😦 gonosz meglepetesronto cikket azonnal torolni! 🙂
    (azert hatha nem mindenki olvassa 😉 )

  3. Bármi lehet randomlap, ami épp eszembe jut. Ha az épp az Erős ereje akkor az lesz. Bocsi a rombolásért. De úgy látom kb. mindenkinek eszébe jutott így a cikk nélkül se lett volna nagyon nagy meglepetés.

  4. Az igazi random lap a Shomori kínmágia. Gondolom ezt már nem sok ember ismeri. Ott lesz a Fókuszomban…

  5. A fókusz xar volt, de a Shomori kínmágia párszor oltott 🙂 Remélem egy-két szóban megemlékezik róla a blogos stáb, ha már ennyire elúsztam xD

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.