Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

Ismét egy pörgős koncepció kerül a középpontba!

Sziasztok, ezen a héten egy olyan paklival mentem tesztelni, amit még sosem forgattam előtte, pedig elég erős és népszerű: ez a zanszilnákos pörgős dekk. A tesztlistán több táp is van hozzá, pár közepesebb lapot pedig be sem raktam. Először rúnázni akartam, hiszen a drágító szabálylapok elég rendesen kiütnek a tempóból, de aztán inkább a Molluszk mellett döntöttem. Szeretem ezt a követőt, jól lassítja a lényes paklikat, illetve fixen 1 építő, és ha kell a pörgés, fel is lehet áldozni.

mogokokSajnos nem a legjobban építettem meg a paklit. Azon túl, hogy rúnázni kellett volna (2 drágító szablap jött, meg egy gólem…), a Molluszk nem adott akkora tápot, mint gondoltam. Ezen kívül a pakli színösszeállítása sem volt a legjobb (fehér a counterek miatt, rhatt, lila, piros). Erősnek tűnt, hiszen a 3 színből már most is tápos pörgések vannak, a fehér meg megvéd, de Kyorg tudás meg Cselvetés nélkül sajnos szinte kár harcba szállni… utólag a fehéret lecserélném sárgára, főleg, hogy meglepő módon a mana is sokszor kevés volt; tennék be 2 Mogokok őrületét.

Az első ellenfél egy Kyorgos járj volt. Ez a pakli tovább fog erősödni a kövi kieggel, de nem lesz túl durva, inkább csak a választási lehetőségek lesznek nagyobbak. A követőt muszáj volt levennem, hogy legalább 2-ért tudjak Erősözni, vagy 3-ért Solizni. Masszív sideolások után (Panatán, sík, Augur) inkább egy Molluszk-kontrollra hasonlított a pakli, de így sem sikerült diadalmaskodnom, kevés volt  a nagy lényem.

A következő mágus egy keltetős Xenó volt. Itt nagyon hiányzott a sárga, hiszen dobatás ellen nagyon jó a Kyorg tudás, valamint masszívan lehet sideolni rá Halászatot és Dorkát. Így sajnos elég kevés esélyem volt, a dobatás elég érzékenyen érintette az egymással kombózó zanszilánkokat, ráadásul drágítva is voltam, valamint kevés globál irtásom miatt a fattyak hamar felzabáltak

Végül egy gólemes kontrollal csatáztam. Sok counterrel játszott, persze kyorgozott is mellé, nehéz volt tartani a lépést, a drágítás meg alap.

Nem volt épp egy sikeres tesztelés, de tanulságos volt, az tuti. Egyrészt nem ártana valami jó leszedés zanszilánkból az Átkozott gyógyítás mellé, másrészt rúnázni kell :).

Abonyi Attila

Hírdetés

7 thoughts on “Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

  1. Zan-szertartás, Megrontott trikornis. Leszedésnek szerintem mindkettő sokkal jobb, mint az Átkozott gyógyítás. Ha pedig egy színt ki kell hagyni, az nálam a Rhatt lenne, és fehér-sárga-lila-piros felállással játszanék.

  2. Halafír miatt a rhattnak elég nagy létjogosultsága van a pakliban. Elvetemült burkinátorral többször 0-ra redukáltam ellenfelem max. vp-jét. Kegyetlen nap szintén spoiler.

  3. Amúgy én simán annyit csinálok zsz-ek mellé h bemisztikusozom a 3 halafírt….

  4. Igen-igen, ez a baj a zsz deckkel: mindene van ami kell, csak éppen 6 szín kell a pakliba: raia-rhatt-sheran-fairlight-dornodon-CHD. Pl zanpók iszonyat. Remélem az új kieg ad egy irányt a paklinak.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.