A verőcei HKK tábor versenyeiről

Mini-Nemzeti három versennyel és nyereményekkel – ne feledjétek, a héten még mindig jelentkezhettek!

Ahogy arról már számos alkalommal értesülhettetek, augusztus első hétvégére HKK tábort szervezünk Verőcébe a Csattogó-völgyi üdülőházakhoz, melyre csütörtökig lehet még jelentkezni – alig pár hely kiadó már csak, így ha jönni szeretnél, keress meg bennünket a szokásos email címen (hkkblog@gmail.com).

A tábor első sorban a jó hangulatról és a szórakozásról szól majd, de célunk a Nemzeti Bajnokságra való felkészülés is, így versenyeket is fogunk tartani, melyek nevezési díját a tábor részvételi díja természetesen magában foglalja majd.

veroceA versenyekkel a Nemzeti Bajnokság menetrendjét követjük: az első napon hagyományos, a másodikon pedig egylapos formátumon tehetitek próbára tudásotokat (na meg persze paklitokat), a legjobbak számára pedig ezt követően egy draftot is tartunk – természetesen azokból a kiegészítőkből, melyekből a Nemzetin is lesz, vagyis 2 csomag Újjászületésből és 1 csomag Misztikus erőkből. A draftra jelen állás szerint az öt legjobban teljesítő játékosnak tudjuk majd biztosítani a kiegészítőket, de mindenképpen azon leszünk, hogy ezt a számot növelni tudjuk a tábor kezdetéig!

A versenyeken Istenek viadala kiegészítőket, ultraritkákat és Zén kiegészítőket lehet majd nyerni, vagyis a díjazás sem marad el. Kérésetekre emellett lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a versenyek általános szabályaitól eltérően cinkelni is lehet majd lapokat, hogy senkit se hátráltasson egy-egy lap hiánya a felkészülésben. A pakliknak (a kiegészítő paklit nem számolva) legfeljebb a 20 százaléka (lefelé kerekítve) lehet cinkelt, vagyis 45 lap esetén maximum 9 lap.

Reméljük, hogy a tábor mellett a versenyeket és a felkészülést is élvezni fogjátok majd – ha pedig még nem jelentkeztél, akkor mindenképpen fontold meg, hiszen remek mókának ígérkezik!

Csető Zsolt

Hírdetés

8 thoughts on “A verőcei HKK tábor versenyeiről

  1. Ez a dolog, hogy a top5 nek lesz a draftra pakli biztosítva ez annyit jelent, hogy 5en draftolnak vagy annyit, hogy nekik free a többiek meg perkálnak?A 2.-ra szavazok ha opció mert jó lenne minél jobban szimulálni a nemzetis draftot(nyilván 5*3 deckből nem ugyanolyan paklit tudsz építeni mint 8*3-ból).Ez a behon lévő ajánlat most sztem egész baráti amúgy is(1500 a 3 deck ennél sztem jelentősen több megy el “ásványvízre”:P)

  2. Igyekszünk biztosítani, hogy a lehető legtöbb ember draftolhasson, jelenleg ennyi pakli áll a rendelkezésünkre.

  3. Ok ezt értem,de ha igény lesz rá(vállalja a brigád, hogy aki “nem jut be” kicsekkolja a+ 1500öt) akkor gondolom megoldható, hogy lehozzatok annyi packot.Vagy ez nem opció?

  4. Nem szeretnénk senkire sem plusz terhet róni, úgyhogy egyelőre megpróbáljuk máshogy megoldani a 8×3 kieget, de persze meghallgatjuk az ez irányú igényeket!

  5. Sztem is kivételesen érdemes lehet venni 1500ért 3 boostert és tartani egy 16fős draftot, annyi bónusszal, hogy az első öt nem fizet a boosterekért. Én szívesen fizetek 🙂

  6. szerintem is határozottan jó ötlet hogy az első ötnek ingyenes a többieknek meg 1500.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.