Randomlap

Avagy, mi maradt még, ami nincs kitiltva?

Egy régi nagy kedvencet szeretnék mindenkinek a figyelmébe ajánlani. Az Óriás denevér nagyon szép karriert futott be a HKK-ban, nagyon kevés gyakori lap van, ami ekkora népszerűségnek örvendett. A Régmúlt megjelenését követően szinte nem lehetett elképzelni paklit a fekete szín használata nélkül, és ez nagyban köszönhető volt a kis Alpesi tehént evő Óriás denevérünknek.

orias_deneverAz izom annak idején nagyon erős képesség volt. Manapság is mindig örülünk egy kis izomjelzőnek, de akkor még nem volt az a lopkodás ide-oda. A Denevér azért volt nagyon erős, mert ha nem tudta az ember gyorsan megoldani, akkor már nem is érte meg megoldani, és egyre bosszantóbb, egyre nagyobb lett az idő múlásával. Sokszor figyelmen kívül maradt, hogy az érkező izom életmentő hatásként funkcionál, így leütni sem volt olyan egyszerű. Az, hogy a tűz duplán sebzi nagyjából elhanyagolható hátrány volt.

Az életjelzős paklik akkor még úgy néztek ki, hogy Óriás denevér, Gakk, Bundás yeti. A denevérke élettel aztán tényleg már-már megoldhatatlan akadály lett. Az már csak hab volt a tortán, hogy két manás, és bőven megéri Apró kívánsággal az asztalra teremteni. Most, hogy a blogos verseny következő fordulójára a manapság használt erős lények nagy része kitiltódott (pl. Zu’lit, Vérkeszeg), ismét érdemes lesz leporolni ezt a kis lényecskét, és én ennek nagyon örülök. Hajrá denevér, ismét eljött a Te napod!

Varga Károly

Hírdetés

3 thoughts on “Randomlap

  1. Srácok, az rendben van,hogy mi odafigyelünk, de veletek mi van?
    A sztatgólem nincs tiltva (ellenben a keszeg igen!)!!
    😉

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.