Szombaton HKK Blog verseny!

Folytatódik a Beszűkült látókör versenysorozat.

Egyedi versenysorozatunk második felvonása következik most hétvégén: a Beszűkült látókör formátum egy folyamatosan bővülő tiltólistával várja a játékosokat.

A formátum lényege, hogy minden verseny után kitiltjuk az első három helyezett pakli összes lapját (az első verseny tiltólistáját egy korábbi hagyományos verseny alapján készítettük el), és felírjuk az eddigi tiltott lapok mellé. A játékosoknak ezáltal egyre szűkülnek a lehetőségei, és a legnagyobb spoilerek hiányában kell paklit építeni, így szinte bármilyen koncepció beérhet a dobogóra. A második versenyen ráadásul már több mint 100 tiltott lap lesz, miután legutóbb egy Sokszínűséges pakli is beért a top háromba.

Nem mindennapi móka lesz tehát – szeretettel várunk mindenkit szombaton. Ne felejtsetek el előre nevezni!

Az augusztusi verseny

 • Időpont: augusztus 10. (szombat), 10 óra (kezdés 10:30-kor)
 • Helyszín: Budapest, Dungeon Szerepjáték Szaküzlet és Klub, Erzsébet körút 37.
 • Formátum: Hagyományos verseny*

Tiltott lapok: A bátorság dala, A butaság terjedése, A csontkupola ura, A furfang temploma, A gyenge ereje, A halál dala, A hatalom torzulása, A lich élete, A magány őrülete, A mágia létsíkja, A pénz dala, A pokol szeme, A természet rendje, A túlvilág hívása, A túlvilág nagykövete, A vér dala, Abszolút preventálás, Agybénítás, Akmal, Antimágikus goblin, Apró kívánság, Arany gugyola, Az enyészet porladó lovasa, Az erő dala, Az erős ereje, Az erős gyengéje, Az igazság pillanata, Árnylélek befogása, Baghar korbácsa, Bátor manó, Békés izoláció, Börtjauk tréfája, Brutálgeddon, Bufa segítsége, Bűvös forrás, Chara-din óhaja, Cselvetés, Csontkovács, Csontkupola, Csontváz harcos, Csuszpit, Deego, Demizra, Dornodon mosolya, Dorony-duda, Életadó, Elmecsapda, Előny a semmiből, Előnyös üzlet, Eltörlés, Földanya ereje, Gemina könnyei, Gyilkos pöröly, Hammurapi Ősfortyanat, Hydron, Isteni igazságtétel, Isteni kegy, Isteni szózat, Kedvenc trükköm, Kisebb káoszsújtás, Kisebb Zan, Köd, Kreatív affinitás, Kumulatív szimmetria, Kurtz, Kyorg tudás, Lélekcsapda, Lélekgyűjtő, Lélekszivacs, Lidércharcos, Lidércúr, Lidércszellem, Lohd Haven hikoltása, Majd legközelebb, Malfunkcionálás, Manacsapda, Manaevő féreg, Manakorong, Manaregeneráció, Martian repertoárja, Masina, Megfelelő alkalom, Megrontott lélek, Megrontott trikornis, Mer-gah, Mestermágus, Minőségi csere, Moa homokfutó, Molgan, Morgan, Morgan rontása, Nekromanta csontmester, Nil herceg dalnoka, Niol, a csontsereg vezére, Nyerő stratégia, Nyomorult gyűjtögetés, Orgling mágus, Óriás patkány, Örök dilemma, Örökmozgó, Ősi legendák, Ősi praktika, Panatán csillapítás, Robbanó birkák, Ryuku harci szekér, Sírásó, Sírrabló, Solisar aurája, Sötétségszellem, Szikráció, Szilánkcsapda, Szokatlan ceremónia, Szörnybűvölés, Talbot szava, Talpig vasban, Térfaló manaspórák, Térszaggatás, Thrax halálcsapás, Thu’zad felismerése, Thu’zad utazása, Tirranda batyuja, Tleikan enyészvarázs, Tolvaj klántag, Törpe hős, Tridarkun, Trok Rakon, Tűnékeny csábítás, Vámpírbébi, Varkaudar merénylő, Végképp eltörölni, Végtelen formázás, Vérkeszeg, Veszedelmes kincs, Vlagyimir szekercéje, Vortexrubin, Zajos léptek, Zilak-din főkancellár, Zu’lit, Zu’lit kísérlete.

A tiltólistát átláthatóbb formában külön dokumentumként is letölthetitek ide kattinva.

A felsorolt lapok minden kiadása tiltott. Tiltottak a hagyományos versenyen tiltott lapok is.

Nevezési díjak

 • Profiknak: 1.000 Ft (Hatalom Szövetsége tagságival 800 Ft)
 • Amatőröknek: 600 Ft (Hatalom Szövetsége tagságival 500 Ft)

Kedvezményekkel is szolgálunk: azoknak az amatőr játékosoknak, akik 50 km-nél messzebbről érkeznek 200 Ft a nevezés, mint ahogyan a 12 évnél fiatalabb és a női játékosoknak is. Ingyen nevezhet mindenki, aki először vesz részt HKK Blog által szervezett versenyen.

Ha azt szeretnéd, hogy biztosan legyen helyed, a hkkblog@gmail.com email címen előnezevésre is van lehetőség – nagyjából 55 játékos a maximális létszám.

Díjazás

 • I. helyezett: 6 Istenek Viadala + UR
 • II. helyezett: 6 Istenek Viadala
 • III. helyezett: 5 Istenek Viadala
 • IV. helyezett: 4 Istenek Viadala
 • V. helyezett: 3 Istenek Viadala
 • VI. helyezett: 2 Istenek Viadala
 • VII. helyezett: 1 Istenek Viadala + 1 nagykiegészítő
 • VIII. helyezett: 1 Istenek Viadala + 1 nagykiegészítő
 • IX. helyezett: 1 Istenek Viadala
 • X. helyezett: 1 Istenek Viadala
 • I. amatőr: 1 Istenek Viadala + 1 Zén + UR + beülő a következő versenyre
 • II. amatőr: 1 Istenek Viadala + 1 Zén
 • III. amatőr: 1 nagykiegészítő + 1 Zén
 • IV. amatőr: 1 nagykiegészítő + 1 Zén
 • V. amatőr: 1 nagykiegészítő + 1 Zén

Vígaszdíj: minden más helyezett egy HKK zsákbamacskát kap.

Egyéb tudnivalók

Természetesen ezúttal is lehet majd HKK zsákbamacskát vásárolni, de nem marad el szokásos tippversenyünk sem, melyen félárú nevezést nyerhetnek a helyesen tippelők. Emellett továbbra is lehet nevezni a Blogligába, mely egy egész éves versenysorozat a HKK Blog versenyein indulók számára.

11 thoughts on “Szombaton HKK Blog verseny!

 1. Tudom, jeleztem direkt ott a fórumon is, ha valaki nem nézne erre. A Beholdernél nem frissültek mostanában valamiért a versenykiírások.

 2. Én is itt neveznék előre, lusta vagyok e-mailt írni 😀

  Amúgy sztem nagyon érdekes verseny lesz, mindenesetre én egy extra kamu deckkel indulok az fix.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.