Pénteken HKK Klubnap!

Szeretettel várjuk a kezdőket és fejlődni vágyókat a Dungeonbe – meg persze mindenki mást is!

A HKK Toborzás projekt ugyan még csak gyerekcipőben jár, de már az eddigi három alkalom során is számtalan új arccal találkoztunk, akik részéről visszatérő kérdés volt az alábbi: mikor lehet összeülni kártyázni egy jót? Az igény újból cselekvésre késztetett bennünket, ezért úgy döntöttünk, hogy korábbi ígéretünknek megfelelően beindítjuk a HKK Klubnapokat!

IMG_0805A Klubnapok kifejezetten a kezdőknek, az újrakezdőknek és a fejlődni vágyóknak szólnak, de természetesen szeretettel várunk mindenki mást is, hiszen a kezdeményezés célja nem a szelektálás, hanem éppen ellenkezőleg: az, hogy erősítsük a HKK-s közösséget, illetve hogy mindenki a saját tudásának megfelelő ellenfelek társaságában csiszolhassa pakliját és tudását.

Különösen ajánljuk az alkalmakat azoknak, akik a HKK Toborzás során ismerkedtek meg a játékkal, hiszen itt garantáltan további segítségnyújtással tudunk szolgálni: a HKK Blog csapatától és az ellátogató profi játékosoktól is bátran kérdezhettek majd, nem maradtok tanácsok nélkül.

A Klubnapok a Toborzáshoz hasonlóan a Dungeon Szerepjáték Klubban lesznek megtartva, igény szerint heti rendszerességgel – szeretettel várunk téged is most pénteken!

Csető Zsolt

8 thoughts on “Pénteken HKK Klubnap!

 1. @Zsolt!

  Javaslat: a Toborzo oldalatokra (a szep szinesre;) ) is erdemes lenne kirakni a klubnapot

  Kerdes: erdemes szerinted szuper-amator kategoriat csinalni mondjuk a szeptemberi versenyunkon?
  Elsosorban a Toborzon osszejott kezdoknek szolna.
  Igy nezne ki: van egy osszevont profi-felamator kategoria az elore hirdetett formatumban (esetleg plusz dij a legjobb amatoroknek)
  Es van egy ‘valodi amator; kategoria azoknak, akiknek nincs meg egyetlen profi pontjuk sem (vagy most vannak eloszor versenyen, de ez tul keves lenne szerintem). Sima hagyi formatum, kieg nincs! Resztvevok szamatol fuggo kartya-dijazas.
  Ha tetszik, gyorsan letargyalnam Miklossal, es lehetne reklamozni a Toborzottaknak!

 2. Akar egyszinu verseny is lehetne (mint a profiknal), ugyis a paklik, amiket eladtok jellemzoen egyszinuek (csak side nelkul).

 3. Szerintem kár lenne megbolygatni a versenyeket ilyen módon, mert több lenne a kára, mint a haszna.

  Mondom mindezt úgy, hogy hosszú távon mindenképpen szükség lenne szerintem egy olyan versenyre (havi minimum egy), ahol kizárólag 0 profi ponttal rendelkező játékosok indulhatnak. De nem a mostani amatőr – profi leosztás kárára, mert az meg az előbbi csoport számára nem tetszene.

 4. Szerintem (is) még korai versenyre “elrángatni” a toborzóra jelentkezett új játékosokat, amíg a “tojáshéj a hátsójukon van.”
  Edződjenek még egy kicsit a klubnapokon, szerezzenek tapasztalatokat, tanulják a pontos szabályokat a profi játékosoktól.

  Ha mindezeken túl vannak (vagyunk), akkor kell(ene) majd – kb. októbertől – nekik szóló, “0”-profi pontos versenyt rendezni.

 5. OK, akkor ezt meg halasztjuk kicsit. Azert mindenkepp erdemes mondani nekik, hogy figyeljek majd a hkk.hu-t ill. a hkkblog-ot ezugyben.

  Szerintem a Dungeon ill. a HKKBlog vegyes versenyein sem haborodnak fel az amatorok, ha a Beho szervez egy evben mondjuk 2 ilyen versenyt (profi-felamator + valodi amator kategoriakkal) ugyanugy kulon dijjal a legjobb amatorok szamara, az sem ok a ketsegbeesesre :).
  Es termeszetesen ha a Dungeon ill. a HKKBlog is beszall (pl. ti nyugodtan meghirdethettek a vegyes melle 1 ilyen kategoriat) az meg jobb. Esetleg a Dungeon ‘csak amator’ versenye helyett is lehetne neha ilyen.

 6. Tervezem én is, hogy csinálok “valódi amatőr”-versenyeket. Csak és kizárólag “0”-profi ponttal rendelkező játékosok nevezhetnének!

  Egyetlen akadálya van még az ilyen versenyeknek, hogy kevés a teljesen kezdő játékos a HKK-ban. Ezen most talán sikerül változtatni és akkor az ősz folyamán megpróbálok egy ilyen versenyt is szervezni.

 7. Üdv,

  megkérdezném, hogy az első klubnapon mikor (értsd:hány órakor) jöttek a legtöbben? Konkrét időpont nem volt megnevezve, és minnél több ember ellen szerepném kipróbálni magam és paklit!

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.