HKK – Minden szabály egy helyen

Nagyban készül a HKK Kódex, ám addig is itt egy remek összeállítás a HKK jelenlegi szabályairól Simon Dánieltől.

Mint azt bizonyára a többség tudja, Jancsár János vezérletével megkezdődött a HKK Kódex készítése, amely reményeink szerint minden szempontból gatyába rázza és egységesíti majd a HKK szabályait, különösen az ingoványos területeket. Addig is jó azonban, ha van a kezünkben egy olyan eszköz, amely egy helyen tartalmaz minden fontosat, és addig is hamar eldönthetőek vele a leggyakoribb kérdések: pont egy ilyen összeállítást küldött el nekünk Simon Dániel, melyben az egyes HKK szabályok a különféle FAQ-kkal (illetve esetenként személyes megjegyzésekkel) kiegészítve szerepelnek, nagy segítséget nyújtva a versenyek során.

Íme mindez Dani szavaival:

“Készítettem egy összefoglaló anyagot, amivel véleményem szerint hatékonyan lehet a játék közben felmerülő kérdésekre válaszolni. Ez a gyűjtemény nem kezeli a játékszabályzatban lévő ellentmondásokat, viszont talán segít azokat megtalálni és feloldásukon gondolkodni. Nem tartalmaz új információt, csak a meglévő információ halmazból próbáltam kiemelni a lényeget. Alkalmasnak gondolom a használatát addig, amíg a kódex el nem készül.”

Az anyagot ide kattintva tölthetitek le: terjesszétek bátran, az esetleges észrevételekkel és kiegészítésekkel pedig bombázzátok bátran Danit!

5 thoughts on “HKK – Minden szabály egy helyen

  1. Szép munka Dani!

    A tárgyak címszót nem találtam! 😉
    ( ide vagy a KF-es részhez, be lehetne írni a feledésbe került szabályt, miszerint egy kf-es lényem (kalandozóm ?) megöl egy tárgyat használó lényt, akkor a róla “leeső” tárgyat megkaphatja!)

  2. Jajaja, köszönjük a melót, biztos nagyon hasznos lesz, és segít.
    @Abiondi: amíg a “megöl” fogalom olyan zavaros, amilyen, egy erre épített másik fogalom sem lesz sokkal könnyebben érthető.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.