Randomlap

Ha úgy érzed, hogy kell a boost!

garling_kristalyA kombópaklik mindig nagy népszerűségnek örvendtek a HKK-ban: ha valaki kitalált egyet, a következő nagy versenyen legalább még 4-5 ilyen pakli jelent meg, és próbálta uralni a mezőnyt. A múlt héten kezem ügyébe akadt egy régi gyakori pakk, és találtam benne pár Garling kristályt. Rögtön elfogott egy nosztalgikus érzés: milyen jó volt pár évvel ezelőtt olyan paklival játszani, ami erre épült! Igen, tényleg volt ilyen pakli, méghozzá egy A mindentudóval felálló kombódeck. A kétlapos végtelen kombóhoz semmi másra nem volt szükség, mint a követőnkre, egy Manakorongra és egy Garling kristályra: termelnünk kellett egy SZK-t, kirakni a kristályt és berobbantani, majd Manakoronggal 4 VP-t tudunk termelni a kör hátralevő részében, a követővel pedig 3 VP-t kell költenünk a korong aktivizálására, vagyis végtelen VP-nk, SZK-nk és lapunk van, innentől nem volt nehéz összehozni a győzelmet! Azonban a Zarknodos paklik elterjedésével és az Átkozott követő megjelenésével a pakli a múlt homályába veszett.

Azonban a Garling kristály számtalan lehetőséget rejthet magában, minden olyan lappal jó lehet, ami egyesével ad varázspontot. Ami miatt megmozgatta a lap a fantáziám, az jelenleg az Akmalban rejlő lehetőség, hiszen ha robbant a kristály, ő már nem 1, hanem 4 VP-t fog nekünk egy -ÉP-s jelzőért adni. Nyilvánvaló, hogy a dal paklinak nem lesz kulcslapja, de ki tudja, melyik korlátozott formátumon fogjuk majd őket együtt használni.

Ti mit gondoltok: milyen további lehetőséget rejt magában a Garling kristály?

Egyed Dávid

7 thoughts on “Randomlap

  1. Ejj a régi szép idők!Jó látni ilyen papírokat újra!
    Esély valszeg nem sok lesz rá, hogy viszont látjuk élesben,de valami lépéselőnyös kombó decket ellehetne rá képzelni csak persze erősen sérülékeny lenne.

  2. Én biztos nem engedném Feri, hogy rámpörögj Lépéselőny mellett! 🙂
    Manakorong, Mindentudó nagy ötlet! 🙂
    Akmal mellé is jóféle, főleg ha egy harcostárs vagy grimor is tétlenkedik a közelben.

  3. Én kb 4 éve játszottam ilyen deckkel egy csomót, elég mókás volt, viszont versenyre azért nem mertem bevállalni :). Arra is emléxem, hogy milyen nehéz volt összeszedni a kristályokat, azóta viszont van vagy 8 darab…

  4. @Viktor: igen, abban az időben szinte lehetetlen volt hozzájutni 😀 Ki tudja milyen blogos versenyen köszön még vissza muhaha!

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.