II. HKK tábor – Részletek és jelentkezés

Visszajelzéseitek alapján novemberben megszervezésre kerül a II. HKK tábor.

IMG_20130802_203135Mint arról korábban beszámoltunk, felmerült az ötlet, hogy a nyári táborunk után szervezzünk egy őszit is. Ami miatt ez szóba került az az volt, hogy bár mindenki nagyon jól érezte magát, mégis egy kicsi hiányérzettel tértünk haza. Hogy ennek mi volt az oka? Csupán annyi, hogy – miután lényegében egy, a Nemzeti bajnokságra készülő tábort szerveztünk – kicsit kevés volt a HKK-n kívüli program, amit most pótolni szeretnénk.

Abban mindannyian egyetértettünk, hogy a tábor csúcsa a draftolás volt, mind a válogatás, mind a játék sokkal élvezetesebb volt, mint a hagyományos vagy a sokszínűség jutalma formátumok (hát igen, a HKK csúcsa…). IMG_20130804_094922Így úgy gondoltuk, hogy ezt a programot meghagynánk, viszont a drafton kívül nem szerveznénk más, kifejezetten HKK-s programot most. Hogy miért? Tulajdonképpen annyira sok lehetőség van még a helyszínen, hogy kár volna őket kihagyni. Legyen szó egy egyszerű focimeccsről, vagy vak-számháborúról éjszaka, esetleg egy jó tábortűzről, ahol a saját vacsoránkat készítjük, előtte pedig egy laza éjszakai túráról… vagyis számtalan lehetőség közül választhatnánk, hogy mit valósítunk meg az már csak rajtunk múlik.IMG_20130804_155013

Miután tudom, hogy mindenki gőzerővel dolgozik/tanul, ezért nyilván egy hétvégi programra kell gondolni. Én úgy gondolom, hogy a legjobb, ha szombat reggel indulnánk, és vasárnap késő délután/este érkeznénk vissza.

Időpont: november 15-16.

Nyilván felmerülhet bennetek a kérdés, hogy hogy a fenébe nem fagyunk majd meg a kis faházakban? Tök egyszerűen úgy, hogy nem faházakban leszünk, hanem fűtött apartmanban, úgyhogy senkinek sem kell attól tartania, hogy egy jegesmedve költözik majd az ágya alá. Költségekről egyelőre nem tudok nyilatkozni, Miklósékkal zajlik a konzultáció, hogy milyen áron tudunk hozzájutni régi kiegészítőkhöz (volt szó róla, hogy összehozható egy Ébredés-draft, nagyon bízok benne, hogy ez valóban összejön). A szállás háromszori étkezéssel együtt kb. 6.000 ft.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, jelentkezz a hkkblog@gmail.com címen neveddel, telefonszámoddal. Jelentkezési határidő: november 3.!

Várunk mindenkit szeretettel:

Egyed Dávid

Hírdetés

10 thoughts on “II. HKK tábor – Részletek és jelentkezés

  1. Most esett le, hogy némileg ellentmond a kitűzött dátum és a szöveg.Na akkor pénteken vagy szombaton indulnánk?:P

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.