Randomlap

A moák nagyura.

Ahogy látom, a HKK világában egyre több moát ismerünk meg, így mindenképpen szeretném megemlíteni az egyik régi nagy kedvencet, a Naso-thin nagyurat. Megjelenésekor az ereje abban mutatkozott meg,naso hogy ha már volt egy állásunk, akkor a kör végén megnyomtuk, így az ellenfél köre kvázi elmaradt, hiszen anno mana nélkül nem nagyon lehetett elindulni (manapság már ez sem probléma). Így nem érdekelt minket, hogy mi sem fogunk manához jutni a körünkben, hiszen az asztalról már jól állunk. Rosszul eshet azonban, hogy az ellenfél fog először manához jutni, de ha jobban belegondolunk, Naso-thin kijátszása nélkül is az ellen jutott volna először manához. Már ez is éppen elég, de ha valahogy megoldottuk, hogy az ellenfél körében eltűnjön a jelző a moa nagyúrról, vagy magát a lényt oldottuk meg, máris jól álltunk, főleg, ha mondjuk Felszabadítottuk, vagy Aranymágusnak dobtuk be. Ha valahogy visszavarázsoljuk a gyűjtőből (pl. egy Agg sziránusszal), akkor máris egy végtelen kombónk van. Az új kieg megjelenésével ismét érzem benne az erőt. Gondoljunk csak bele, hogy egy Moa darabolóval elvesszük az ellenfél féltve őrzött manáját, majd a képébe teszünk egy Naso-thin nagyurat. Nem elhanyagolható, hogy a Lassan járj! nem okoz gondot neki, így a rettegett nekronhorda is fegyverként használhatja.Ti hogy érzitek, visszatér még a régi dicsfénye a moák nagyurának?

Varga Károly

7 thoughts on “Randomlap

  1. Manapság már nem őriznek féltve manákat. Én pont ezért nem látom az átütő erőt a Moa darabolóban sem…Persze mivel mindenki kvázi isteníti,biztos tévedek.

  2. Ti meg miről beszéltek? Ezt a lapot simán használják még ma is Pesten és vidéken egyaránt.
    A VÉ-ben megjelent moákkal pedig még a verseny győzelmekhez is közel kerültek. Szerintem sokat fog erősödni a moa pakli. (Tharr követő + Lassan járj)

  3. A Naso-thin jó lap, nem is vele van a gond. Az egy dolog, hogy egész jó erősítést kapott a járj, de emellett kijött rengeteg lap, ami ellehetetleníti a koncepciót, pl. a moák bukása. Szóval szerintem nem lett jobb választás a járj a világégéssel, aztán majd meglátjuk.

  4. A moák bukását én nem nagyon érzem, de lehet nem lesz igazam és egy remek sidelappá válik. A képe viszont brutál. Ritkának meg túl speciális.

  5. Viktorral értek egyet a moák bukása nem egy nagy eresztés. Vagy megnyomod a nakronhorda első körében vagy soha nem lesz 4 manád kirakni…Persze nagyon összetörhet egy járjas hordát ha az első körében kap egy ilyet, de ha egyszerűen nem játszik ki semmit már azzal megoldotta, a tempón kicsit veszít, de úgyis csak 1 manád lesz…azt egy kósza moa papír elviszi. Szerintem a moák bukásáról legközelebb fél év múlva olvashatunk majd a bukott lapok listáján….egyszerűen 4 manáért semmi alternatív képességgel, ez nem illik a mostani játéktempóhoz.

  6. Miért szidjátok a moák bukását? Nekem nagyon tetszik…ha nem tol ki semmit a pakli,máris van lehetőséged játszani a saját játékod,nem vagy ellehetetlenítve. Nem is beszélve arról,hogy biztosan metaformáló lesz a Villámháborús lényes deck,ahol kontroll ellen mind Anti-mágia:0-vel fog érkezni. Nagyot fog az szólni,ha letép egy asztalt és a Semmibe küldi.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.