Végleges tudnivalók a Blogliga év végi draft versenyéről

Minden, amit tudnod kell a december 28-i megmérettetésről.

Az utolsó kérdőjelek is tovaszálltak a december végi meghívásos draft versenyünk kapcsán, melyre 24 játékos (az idei Blogliga kiírás első 20 helyezettje, valamint a további 4 legjobb amatőr) szerezhet majd bejutást az idei teljesítménye alapján.

Néhány hete megszavaztattunk benneteket arról, hogy milyen kiegészítőkből (és mennyiből) szeretnétek draftolni, melynek alapján egy-egy csomag Újjászületésből, Tengermélyből és Elözönlésből fog zajlani a válogatás. A kiegészítők draftolási sorrendje is ez lesz a versenyen!

Ami a lebonyolítást illeti: a résztvevőket három darab 8 fős csoportba fogjuk osztani a Blogligában elért eredményük alapján, ahol a draftot követően – a hagyományoktól eltérően – nem 3 fordulós svájci, hanem 7 fordulós pörgős verseny keretein belül fog tovább zajlani a küzdelem a csoporton belül. Mindenki játszik tehát mindenkivel a csoportban A Blogliga összesítésének első három helyezettje 3, a 4-6. helyezettek 2, a 7-9. helyezettek pedig 1 pontot visznek majd magukkal a csoportkörbe, ahonnan az egyes csoportok első két helyezettje, valamint a két legjobb csoportharmadik fog továbbjutni a legjobb nyolcba. A top 8 küzdelem már egyenes kieséses lesz: 2 nyert meccsig mennek majd a párosítások, a döntőben pedig 3 nyert meccs után hirdetünk majd végső győztest. Lesz természetesen bronzmérkőzés is.

Ami a díjazást illeti: az első helyezett egy új ultraritkával gazdagodik majd, emellett a legjobb 8-at fogjuk díjazni Világégés kiegészítőkkel. Természetesen a kibontott lapokat is mindenki megtarthatja majd.

A Blogligás draft verseny

 • Időpont: december 28. (szombat), 10 óra
 • Helyszín: Budapest, Dungeon Szerepjáték Szaküzlet és Klub, Erzsébet körút 37.
 • Formátum: Draft, csak a bejutóknak

A Blogliga aktuális állása itt olvasható.

Ne feledjétek: a Blogliga sorrendje most szombaton, idei utolsó versenyünkön (illetve az amatőr és profi besorolásoktól függően) még bőven változhat!

Csető Zsolt

16 thoughts on “Végleges tudnivalók a Blogliga év végi draft versenyéről

 1. Egy szó sem volt a nerfekről, és a tiltott lapokról. Legutóbb, amikor Újjászületésből volt draft, a Tulajdonságlopás nerfet kapott (nem izmot, hanem +1/+1-es jelzőket adott), és asszem tiltott volt a morf mágia. Rosszul emlékszem?

 2. Mármint a Morf mágia akkor volt tiltott, emlékezetem szerint, amikor Elözönlésből volt a draft.

 3. Nekem a főparancsnok is rémlik, hogy azzal is volt valami. Meg az elözönlésből a morf mágiával (mivel éjfattyakkal túl kemény volt, vagy ilyesmi).

 4. A Morf mágia akkor volt tiltva, amikor 2 Elözönlésből volt a bontás, mert nagyon sok éjfattyat lehetett összeszedni. A Főparancsnok nekem nem rémlik.

 5. Nem hiszem, hogy a Főparancsnok durva lenne, horda jellegű paklik használták a Nemzetin, nem voltak rosszak, de azért a kontrollosabbak nyertek.

 6. Nehogy elhidd neki.Ez Bartiul annyit tesz tuti ott leszek és megba***k mindenkit az erdőbe!!!:)

 7. Visszajelzés: A Blogliga idei kiírásának végeredménye | HKK Blog

 8. Visszajelzés: Szombaton Blogliga draft verseny! | HKK Blog

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.