Duplázás a Világégés frissen bontott versenyein

A Dungeon sealed versenyét is Simon Dániel nyerte.

A novemberi pre-release esemény és a Beholder találkozó miniversenyei után december első hétvégéjén a Dungeonben is megkapták a játékosok a lehetőséget arra, hogy frissen bontott versenyen vegyenek részt a legújabb HKK kiegészítőből, a Világégésből. Sokan éltek is a lehetőséggel: összesen nem kevesebb mint 32 játékos vett részt a szombati megmérettetésen.

DSC09214

Fajok csatája a második helyért

Miután a kiegészítő már megjelent, ezért elővigyázatosságból – kizárva a visszaélés lehetőségét – senki sem azzal a stóccal játszott, amit kibontott, hanem cserélt valamelyik másik játékossal. A verseny egyik legviccesebb eseménye is ezen “szabályhoz” kötődik, az egyik játékos ugyanis olyannyira megörült a bontásának (Bűvös tavacska, Az élet ereje, Tl’urlang tojás, Őshangya inkvizítor), hogy inkább megtartotta azt és már itt kiszállt a versenyből.

Az öt fordulós versenyen végül senki sem zárt száz százalékos teljesítménnyel, egy veretlen játékos maradt: ő nem más, mint Simon Dániel, aki négy győzelemmel és egy döntetlennel húzta be a győzelmet. Daninak úgy tűnik nagyon megy a játék az új lapokkal, hiszen emlékezhetünk, hogy a Beholder frissen bontott versenyét is ő nyerte. A dobogóra Dömény Balázs és Daku Gergely állhattak még fel.

A végeredmény

I. Simon Dániel
II. Dömény Balázs
III. Daku Gergely
IV. Várnai Péter
V. Schwartz József
VI. Mikulás Ádám
VII. Erdős Viktor
VIII. Csető Zsolt

DSC09226

A döntő: Simon Dániel vs. Schwartz József

Dani paklijának motorját az őshangyák képezték: 2 Őshangya here mellett 1 Őshangya lélekbúvár is jutott neki, melyek segítségével hamar beindulhatott. Ritkái a Zseniális teknős, Fürge manó, Pusztító motyogó, Nekromantanonc, Techiánaflux, Kristálysárkány hatos voltak, az egyéb bontott-spoilerek közül pedig 1-1 Bufa küldetése, Rothadó mágus, Szökőkút, Manóodu, Zarándok, Altató köd, Átoksemlegesítés, Farkastestvérek, Mhorg és Rohamozó ork is jutott neki.

A hétvégi HKK Blog versenyen végre “saját válogatás” alapján is bevetheti majd mindenki új lapjait – addig is jó készülést mindenkinek!

Csető Zsolt

5 thoughts on “Duplázás a Világégés frissen bontott versenyein

  1. Micsoda képek! 😀 Grat, Dani, Hombár, Daku G és mindenki, aki nem úszott annyira, mint én. 🙂

  2. Köszi. 🙂 Sokszor kezdhettem, jól bontottam. Szerencsésen jött ki nagyon.
    Varázslatokat általában nem használtam, a motyit pedig sajna egyszer se játszhattam ki. Érdekes, hogy góliátot egyik versenyen se kaptam, pedig azt gondoltam brokennek.

    Valószínű az eredmények is hozzájárulnak, de nekem nagyon tetszik az új kiegészítő. Sok univerzális lény van és a morfokban is nagyon sok van. Őshangya herével kikeresem a zöld morfot, de már ugrik is élőholt motyogóként a zombi mester mellé, szigorúan sárga színben, hogy kiférjen a bufa küldetés. Előkészítőben feláldozom, mert a kezemben lévő thargodan és ganüid is igényli a köteléket… Szkritter mágiamorfáló sem enged meg sok varit az ellennek. 🙂

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.