Tuti tipp a holnapi blogos versenyre

Megmutatjuk, hogy szerintünk mivel lehet igazán jó eredményt elérni holnap.

Az új kiegészítő utáni első hagyományos verseny sok játékos kedvence, már csak a hangulata miatt is. Számtalan új lap kerül bele eddig már kész koncepciókba, illetve sok új, régi-új pakli kerül reflektorfénybe.

A mostani kiegészítővel, a Világégéssel elég furcsa metára számítunk. Hogy miért? Mert rengeteg eddig félkész koncepció vált teljessé. Emlékezzetek vissza, amikor kiegészítőről kiegészítőre jelent meg egy-egy quwarg addig, amíg egésszé nem vált a koncepció, és rögtön ott találtuk őket a versenyasztalokon. Sok, már-már feledésbe merülő egykor legendás altípus kaphat új erőre, hiszen a morfoknak köszönhetően minden_egyes_etnikum_paklinak lett olcsóbbítása, countere és leszedése is, ráadásul a kiegészítő elég spell-szegény, a kontroll vonalat is a lények képviselik (Fürge manó, Őshangya inkvizítor stb). De várjunk, akkor már ez is kontroll? 🙂

Mivel induljunk akkor ezen a versenyen? Őszintén megmondjuk: fogalmunk sincs! Annyira kiszámíthatatlan az egész, hogy nincs tuti tippünk. A random faktor miatt érdemes jól összerakottm stabil paklit választani, bár a siker akkor sem garantált.

Gyere el szombaton, érezd jól magad és alakítsd velünk az új metát!

Egyed Dávid

9 thoughts on “Tuti tipp a holnapi blogos versenyre

  1. Mondjuk én nem temetném a varázslat alapú leszedéseket. Szerintem lesz keresnivalójuk, ha már a kánterek nem is használhatóak.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.