Red Ruin

…ahol nem csak a quwargok pirosak!

Minden valamire való budapesti HKK-s találkozott már azzal a kardinális problémával, hogy a Dungeon is bezár egyszer, viszont még egy kis ötletelés vagy kártyázás jól esne lehetőleg egy olyan helyen, ahonnan 5 perc után nem vagyunk kiutálva miután megidéztük Chara-din legfélelmetesebb teremtményeit.

Sokunknak ez a hely Sherpa Café volt a Zichi Jenő utcában, azonban úgy hozta a sors, hogy néhány hónappal ezelőtt be kellett zárnia egy kormányrendelet miatt (csak 10-ig lehettek volna nyitva). A Sherpás team közös erővel iszonyatos kutatómunkába kezdett, és szerencsére igen gyorsan rátaláltak egy új kétszintes csodára a Ferenciek terénél (ami mindannyiunk számára öröm, hiszen igen könnyen megközelíthető).

Sok-sok óra fúrás, faragás és átalakítás után a Red Ruin tavaly év végén sikeresen megnyitotta kapuit (amit azóta le többen le is teszteltünk és azt kell mondanunk, hogy a véleményünk abszolút pozitív.). A hely 14-06-ig van rendszerint nyitva (V, H, K 14-04), nem lehet okunk panaszra a szűk nyitvatartási idő miatt, így akár draftot, versenyeket vagy egyéb rendezvényeket is lehet oda szervezni (pl a wowosok rendszerint itt draftolnak).

A RR ultimate akciói mellett minden HKK-s további kedvezményben részesül: ha a pultnál felmutatsz egy HKK lapot az 20% kedvezményre jogosít! És persze mindig lesz miről beszélgetni a pultosokkal is, mivel nagy részük komoly kártyás múlttal rendelkezik (mesekártya ftw).

Tehát ha épp nincs mit csinálnod, lazulnál vagy szórakoznál, kártyáznál vagy innál egy jót akkor vár a:

Red Ruin
Budapest, Irányi utca 25
+3670/593-0321
https://www.facebook.com/RedRuin

12 thoughts on “Red Ruin

  1. Azért remélem mindenki stílusosan választ lapot, amit majd felmutat a pultnál…
    Tippek: ork alkoholista, Zangroz harcosai, sörsátor, részeg mámor. Hirtelen most ennyi jut eszembe, de biztos van még olyan lap, aminek az illusztrációja az alkalomhoz illő 🙂

  2. Elszomorító, hogy vidéken nincsenek ilyen fasza helyek… :S Jó szórakozást srácok ez elég királynak hangzik!!!!

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.