30 továbbjutó a Blogliga első félévéből!

Változás a kiírásban: megnöveltük a továbbjutó helyek számát.

Remek hírünk van azok számára, akik eddig is tervezték a részvételt az idei Blogliga-versengésben – meg persze azoknak is, akik eddig vaciláltak, hiszen még tovább növeltük az esélyeket az ingyenes draft versenyünkre történő bejutásra.

A Blogliga következő szériájában a 2014 első felében megrendezésre kerülő 6 versenyünk közül mindenkinek a 4 legjobb eredményét fogjuk számításba venni. A legjobbakat a félév végén külön is díjazzuk majd, az igazi nyeremény azonban az ingyenes draft versenyünkre való bejutás lesz, melyre előzetes terveinkkel ellentétben nem 20, hanem 30 bejutó helyet tudunk majd biztosítani!

A következő félév kiírása tehát úgy változik, hogy az összesített verseny első 25 helyezettje, valamint a 25-ön kívüli 5 legjobb amatőr játékos fog indulási jogot szerezni az ingyenes draft versenyre.

A pontszámítás marad a régi: az egyes versenyek első helyezettje mindig az indulók számával megegyező pontot kap, a második eggyel kevesebbet, a harmadik kettővel, és így tovább az utolsó helyezett egy pontjáig. A versenygyőzelemért és a legjobb amatőr címért ezúttal is plusz pontok (5, illetve 3) járnak majd, valamint az idei esztendő egyik újításaként minden versenyen lesz egy-egy 5, illetve 10 pontos kihívásunk, melyeket teljesítve további extra pontok szerezhetők.

Ne feledjétek: idén a nevezés díját is 200 Ft-ra csökkentettük egy félévre – ennyiért kár lenne kimaradni a versengésből!

Csető Zsolt

3 thoughts on “30 továbbjutó a Blogliga első félévéből!

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.