A HKK Blog februári versenye

A sokszínűség jutalma és az Isteni szövetség egy egyedi kombinációjával várunk benneteket a jövő hónapban.

Aki ott volt most szombaton a HKK Blog idei első versenyén – melynek beszámolóját a mai nap folyamán olvashatjátok majd -, az már értesülhetett a februári versenyünkkel kapcsolatos részletekről. Álljanak most ezek itt hivatalos formában is.

Szokásunkhoz híven most is egyedi formátummal várunk majd benneteket: az egylapos és a kétszínű verseny szabályait kombináltuk össze, méghozzá úgy, hogy a pakliban mindkét színből kötelezően ugyanannyi lapot kell majd használni. A színtelen és a Bufa lapokra nincs külön korlátozás, így ezekből ” bónuszként” bármennyit be lehet rakni a pakliba (persze az egyes lapokból itt is csak egyet), de aki igazán extrém paklira hajt, az a színtelent vagy a Bufát is választhatja az egyik színének.

A tiltott lapok a szokásosak: az ultraritkák mellett az Archaixot és a Kurtzot nem lehet majd használni, de megfontoljuk az esetleges további felvetéseket is – ezeket a kommentek között várjuk.

A HKK Blog februári versenye

 • Időpont: február 8. (szombat), 10 óra (kezdés 10:30-kor)
 • Helyszín: Budapest, Dungeon Szerepjáték Szaküzlet és Klub, Erzsébet körút 37.
 • Formátum: A sokszínűség jutalma*

*A paklidban két különböző színt kell használnod, mindkét színből ugyanannyi lapot. A színtelen és a Bufa lapokra nem vonatkozik a korlátozás (de ezekből is csak egy darabot lehet használni). Bufa, illetve színtelen is választható az egyik kötelező színnek. A szokásosak mellett tiltottak az ultraritkák, a Kurtz és az Archaix.

Csető Zsolt

28 thoughts on “A HKK Blog februári versenye

 1. Iszonyat formátum 🙂
  Én a ködözést tiltanám még ki, meg ha már nincs Kurtz, akkor szekerce se legyen 🙂

 2. ködöt nem gondolom erősnek 1-1 lapokkal. a sokszínes köd se nagyon futott be karriert. ha meg már köd, akkor rhatt fekete? légy a vendégem 0 értelmes counterrel 😀

 3. Lehet-e a paklim két adott színű, míg a side-omban egy harmadik szín szerepel? Tehát side után A+B színösszeállítású pakliból csinálhatok-e A+C színösszeállításút (nyilván úgy, hogy sem A, sem B, sem C nem Bufa, vagy színtelen).

 4. a 0 értelmes counter nem igaz és azért egy börtön mellett nem is kell a kánter, mégis szívesen elrakom vele egylaposon a segged 🙂

 5. @János

  Mivel most az a hivatalos álláspont, hogy egyszínűn / kétszínűn / jellemeken ne legyen más színű lap a side-ban, mint amit a pakli meghatároz, ezért mi is ezt fogjuk követni.

 6. Jó neked az a tudat, hogy bármikor kereshetsz egy szekercét, amit felhelyezhetsz az ánuszodba!

 7. őőő… UR eddig is tiltott volt és MoFe kérte a Szekerce és köd tiltását (1. hsz). 🙂 Bár lehet, hogy Szekercével az ánuszában már kevésbé vonzó ahhoz, hogy felsorakozzatok mögé. 😀

 8. A ködözés mellett a síkok tiltására is látok nagyobb esélyt. A Szekercét én amúgy azért nem érzem akkora parának, mert az egy meccsen max egyszer történik meg, és ennyi, de meggyőzhető vagyok.

 9. Paszkál: volt smiley a korrekciónál, tiltaná. Zsolti: újrahasznosítani lehet a Szekercét is. 🙂 Had vesszen.

  Részegek mellett tiltsuk ki a rúdon pörgő meztelen férfiakat is. Őket lehetőség szerint duplán.

  Síkok miért para? Ha valaki nagyon tart tőle, akkor játszon TF-el, ami második körben kirakható, így még a ‘behúzta’ se játszik. Ha pedig visszaveszi, újra kijátsza drágábban és még ennyi erőforrás hátrány mellett is nyer, akkor megérdemelte…

 10. Egyszer majd egy olyan versenyre is szavaznék, aminél valamilyen global enchantment van érvényben a verseny egésze alatt (Villámháború pl.).

 11. Igen lesz. Lesz majd egy másik posztunk a versenyről egy héten belül a további infókkal (végleges szabályok, díjazás, kihívás stb).

 12. Nagyon tetszik ez a verseny. A ködözést tiltsuk a sík és a szekerce nem akkora para. Mikor voltak részegek blogos versenyen és mi velük a gond? 🙂

 13. Komolyra fordítva a szót: A Szekercét sztem is indokolt tiltani, ha a Kurtzot tiltjátok, a ködöt nem érzem annyira parának. Aki fél a ködtől, Bilincsezzen 🙂

 14. egy olyan verseny kéne ahol minden fordulóban meg kell inni egy felest..:)
  garantáltan a legjobb hangulatú megmérettetés lenne..;)

 15. a formátum nagyon jó, de félek, ki kell hagynom, sajnos több sebből vérzik nekem ez az időpont 😦

 16. Pörgős lesz e formátum, hogy ne kelljen a nyílt side-olással pocsékolna az időt?

  Mi lesz akkor a helyszínek sorsa?

  Érdeklődnék, hogy nem szeretnénk-e kísérletképpen mondjuk beengedni a fürkészt, és akkor lehetne ez is a kihívás: Hányan használják a fürkészt majd?

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s