Kártyán túli programok az idei évre

Barlangászás, erdélyi túra és kenuzás Tóth István szervezésében.

Játékostársunk és jóbarátunk, Tóth István ebben az évben is szeretettel vár minden kalandra vágyó HKK játékost, akik idén is rendkívül izgalmas programokon vehetnek majd részt. Íme az ajánló.

* * *

Sziasztok! Néhány túrára és programra hívom fel a figyelmeteket.

Február 23-án (vasárnap) délután 14 órai kezdéssel elmegyünk a solymári Ördög-lyukba. Ez egy csúszós-mászós barlangtúra, ami egy életre szóló élményt ad mindenkinek. Nem kell tartani attól, hogy bárki ottmarad, mert mindenki, akit levittünk, az vissza is érkezett a kocsijához. Azt nem ígérem, hogy másnap nem lesz izomláz, vagy pár lila folt, de ennyi nem ár a látványért és a tapasztalatokért. Cseppkövekben fogunk megkapaszkodni, és aki már járt barlangban, az tudhatja, hogy ez nem igazán szokványos eljárás. A védőruhát, sisakot, fejlámpát, túravezetést mi adjuk. Nektek váltócipőt, készpénzt (3.500 Ft), jókedvet és váltózoknit kell csak hozni. A találkozó helyszíne Budapest XIII. kerületében vagy XVIII. kerületében lesz.

gyilkos_toJúnius 6. és 9. között (Pünkösd) Erdélybe szervezzük a kirándulásunkat. A programjaink között szerepel: városlátogatások (pl. Kolozsvár), Tordai-hasadék, tordai sóbánya (a világ 25 leglátványosabb helye közé választották Amerikában), korondi fazekasok, Gyilkos-tó, Gyilkos-hegyre kirándulás, Békás-szoros, csíksomlyói búcsú, sütögetés és pálinkázás a helyi gasztronómia jegyében. Az összes program ára és a szállás félpanzióval összesen 30.000 Ft. Egy gyors email váltás során az előleg (6.000 Ft) befizetését és átküldésének időpontját meghosszabbították március 15-ig. Megpróbáltunk olyan árat kialkudni mindenhol, ami sokkal jobb, mint az utazási irodák árai. Aki nem rendelkezik autóval, az számoljon még 20.000 Ft többletköltséget. Ezért a plusz összegért autóban oda-vissza utaztatjuk a jelentkezőt. Akiknek meg lenne a kocsijukban hely, azok számíthatnak útitársra és erre a benzinhozzájárulásra. A táv oda-vissza 1.800 km.

Július 4. és 7. között vízitúra lesz a Tiszán. Aki már volt, az azért jön el, mert a megkapó romantikájú Tisza emlékezete visszacsalja. Aki meg nem volt még, azt meg a kalandvágy hajtja erre a folyóra. Tiszta vízben lubickolni, homokpadon feküdni és süttetni magunkat a nappal, vagy éppen focizunk a parton, esetleg a bokáig érő vízben – ez mind olyan, ami elfeledteti a mindennapok búját-baját. Bográcsból kapni a saját magunk által megfőzött kaját, és még ízlik is. Barátságos emberekkel találkozni, akikkel ismeretlenül jókat dumcsizunk, ez is olyan, ami a Tiszán szinte alap. Mert a közös igény a szépre, és a Tisza szeretete összekovácsolja az embereket. A túra ára fejenként utazás nélkül, szállással, ellátással, kenubérléssel 12.500 Ft/fő. Az előleget május 1-ig kell befizetni. Ez 5.000 Ft/fő.

Várom jelentkezéseteket, kérdéseket telefonon: 06-20-9980-834.

Tóth István

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.