Randomlap

Egy lila szkritter a mélyből!

Eleged van már az 1 manás lila lényekből, amik megnehezítik az életed, és még egy fattyat is adnak? Hát ne legyen, mert itt a következő, a Förtelmes kriptod.

kriptHa jól emlékszem, az egyik korlátozott formátumon történt, hogy Zsolti keresett még valami lila lapot Edit paklijába, és valaki felvillantotta ezt a kis szkritterkét. Nem tűnik rossz üzletnek egy Hegymélyi keltetős, Chara-din követős pakliban ezzel a jószággal zárni a körünket. Szépen plusz kettő manát tenni az ellenfél olcsó lapjaira nem szép dolog. Nagyon nem hiszem, hogy valaki nyugodtan eljátszana mellette. Annyira sok ősmágiás lapot nem használnak a játékosok (alapból meg főleg nem), és azt sem hiszem, hogy véletlenül egy szkritter kombóba ütköznénk.

Kicsit ellentmondásos lap, mivel ő egy 1 manás lény, mégis olyan pakliba használnám, ahol több 1 manás lény is helyet kap, de hát ugye pont ezért szkritter a szkritter. Szépen visszavesszük, kiterülünk, majd jöhet ismét őkelme. Fontos, hogy szigorúan csak úgy éri meg használni, ha kijátszásakor jár érte a fatty. Alakulhat úgy, hogy elfogy a lap a kezünkből, és nem tudtuk még kisütni a követőnket, ekkor visszavéve, majd újból kijátszva jöhet az újabb fatty, ilyenkor akár varázslatként is megpróbálhatjuk elsütni, mert szinte borítékolható a két lap dobatása.

Ha nem szeretjük a Keltetőt, egy Villámháborúban is bevethetjük, hiszen ilyenkor az ellenfél körében is visszapattanhat, ha úgy van, és jöhet újból, megtermelve az oly fontos extra fattyat. Persze azért nem azt akarom mondani, hogy ősspoiler-alert, cyak annyit, hogy akár lehet benne potenciál. Ti hogy látjátok?

Varga Károly

4 thoughts on “Randomlap

  1. Pár éve nálam a gonosz bilincsben még a kezdőcsapatban focizott őkelme, és a mai napig előkelő helyen van a mappámban…

  2. “Fontos, hogy szigorúan csak úgy éri meg használni, ha kijátszásakor, jár érte a fatty.” – a harmadik vessző nem kell oda.

    “Persze azért nem azt akarom, mondani, hogy ős spoiler alert, cak annyit…” – gondolom nem kell magyarázni.

    Grammar nazi on duty. Egyébként szép találat, korábban sosem láttam a lapot, de tényleg látszik, hogy van benne potenciál.

  3. Rauvyl: +1
    Én is használtam az 1 lapos kétszínű spéci blogoson az 5 követőben 😀 … 😀

  4. Jó kis lap, én még a Torz kriptodot is szeretem annó, ma már nem tudom mennyire lenne erős a fattyas pakliba.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.