Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

Összeállt a tesztlista első verziója, jövő héten indul az éles tesztelés.

Lezajlott a harmadik, és egyben utolsó megbeszélés is az idei “tesztszezon” előtt, ami azt jelenti, hogy összeállt a következő kiegészítő tesztlistájának első verziója.

Korábban már meséltem arról, hogy fontos szempont az új lapoknál az egyszerűség: 3-4 képességnél több csak erősen indokolt esetben került a lapokra, és mindenképpen igyekeztünk kerülni a feleslegesen komplikált megoldásokat (lásd: Varkaudar  preventor).

halocsapdaSzintén lényeges célkitűzés a játék lassítása, az egyre inkább elszaporodó kombó paklik hátráltatása és az első két kör jelentőségének csökkentése. Ennek következtében újabb lapokra került rá a védekezés ikon (erősen ügyelve arra, hogy semmiképp se legyenek ezek használhatók “támadásra”, mint például a Kyorg tudás), de rengeteg hálós lap is érkezik, melyek az “egyszemélyes” játékot hivatottak kiszűrni. Készültek emellett egyéb, speciálisabb hátráltatások is: lesznek például további keresést tiltó lapok, valamint a követős koncepciók miatt háttérbe szoruló Zarknod bilincsés paklik erősödésére is lehet számítani.

Az elméleti vizsgálódás után hamarosan tehát a gyakorlatban is kipróbálásra kerülnek az új lapok – a jövő héttől némileg több konkrétummal fogok jelentkezni a rovatban, és megosztok majd veletek néhány lehúzott lapot is.

Csető Zsolt

Hírdetés

5 thoughts on “Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

  1. Lehet hogy hülye kérdés,de most már mindíg így lesz hogy egy évben egyszer lesz uj “nagy” kieg és évközben meg 6 db Zén.?
    Alappakli lesz még valaha?
    (persze a tudom hogy mi általában a válasz erre a kérdésre hogy nehéz a helyzet meg ilyesmik )
    De ti (tesztelők ) hátha tudtok valami infót…….

  2. A keresés letiltásoknak örülök, de azért az összes kereséssel rendelkező lapot nézzétek át alaposan, ne szülessen még egy Őshangya here!

  3. Az idei evre nincs tervben az 1 nagykieg – 6 Zen koncepcio megvaltoztatasa, ennel hosszabb idore – ebbol a szempontobl – nem tervezunk.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.