Végleges tudnivalók a HKK Blog áprilisi versenyéről

A visszajelzések alapján balanszoltunk egy kicsit az egyedi formátumon.

Az előző héten már elárultuk, milyen versenyre számíthattok tőlünk áprilisban, visszajelzéseitek alapján azonban eszközöltünk némi változtatást a kiírásban, egészen pontosan a tiltott lapokat illetően.

Miután a gyűjtőgenerálós koncepció túlságosan is jól idomult volna ehhez a változó környezethez, ezért két, a végtelen kombókat biztosító kulcslapot, az Életadót és A lich életét tiltólistára raktunk, így nélkülük folyik majd a küzdelem a pörgős formátumon, ahol minden fordulóban kisorsolunk majd a játékosoknak egy véletlenszerűen választott korlátozó szabálylapot.

flash_valtozo_kornyezet

Az áprilisi verseny

 • Időpont: április 12. (szombat), 10 óra (kezdés 10:30-kor)
 • Helyszín: Budapest, Dungeon Szerepjáték Szaküzlet és Klub, Erzsébet körút 37.
 • Formátum: Pörgős verseny

Kiegészítés: Nem lehet szabálylapot és követőt használni. Ehelyett minden forduló előtt kisorsolunk egyet az alábbi szabálylapokból: Zarknod bilincse, Zarknod börtönében, Szűk esztendők, Hálócsapda, Korlátozás, 2 Bűvös erdő, Lassan járj!, Hegymélyi keltető. Az adott fordulóban úgy kell tekinteni, mintha minden játékos az adott szabálylappal játszana (tehát kevesebb lapot húznak miatta, de semmilyen módon nem lehet őket megszüntetni). Tiltott az Életadó és A lich élete, nem működik a ködkeresés. Engedélyezett a Méonech fürkész, a Bundás yeti és az Idegösszeomlás használata.

Szeretettel várunk benneteket áprilisban is!

Csető Zsolt

14 thoughts on “Végleges tudnivalók a HKK Blog áprilisi versenyéről

 1. Nekem tetszik a formátum “letisztult” volta. Szeretem a pörgős versenyeket és így nem kell követőkre meg rúnákra stb. készülni. Csak a korlátozó szabálylapokra, amik amúgy is jelen vannak egy versenyen.

  Már csak a beosztás és az időjárás alakulását várom…

 2. Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy minden fordulóban ki lesz dobva egy d8-cal, hogy milyen szablap lesz érvényben, vagy a versenyen minden ‘környezetnek’ legalább egyszer képviseltetnie kell magát? Ez azért fontos, mert simán előfordulhat, hogy lesz mondjuk 4x hálócsapda, bilincs egysze, börtön meg nullaszor…

 3. “Minden forduló előtt véletlenszerűen kiválasztunk egyet a 8 szabálylapból, és ha mind sorra kerültek, a kilencedik fordulótól újból a “teljes készletből” sorsolunk.”
  Umm, FIIIISSS? 😀

 4. Akkor az ősmágia nem működik, ha jól értettem az előző ismertetőben, de mi a helyzet:
  Ha egy védekezős lapot játszanék ki mondjuk lassan járj mellett az első körben valami vegyes idézési költségű lap ellen? Kijátszhatom ingyen, vagy ez sem működik?

 5. A védekezés nincs semmilyen feltételhez kötve, az ellenfél első körében ingyen kijátszhatod, ha ő kezdett.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.