Top gear – A verseny lezárult

A gép forog, az alkotó pihen.

Korábbi cikkünkben újabb versenyre (https://hkkblog.wordpress.com/2014/03/16/top-gear/) invitáltuk a vállalkozó szellemű játékosokat, méghozzá egy igencsak egyedi formában: arra voltunk kíváncsiak, hogy otthonaitokban hogyan tároljátok kedvenc kártyáitokat. Számtalan pályaművet kaptunk a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig, sokszor mi magunk is megdöbbentünk a hihetetlenül leleményes és már-már megdöbbentő, extrém megoldásokon, ezekből is látszik, hogy mennyire sokat jelent nektek ez a játék. Amikor a verseny győztesét kiválasztottuk pontosan ezeket figyeltük, és úgy gondoljuk, hogy ezt leginkább Győri Zoltánnáltaláltuk meg. A jelentkező pályaművéhez a következő levelet csatolta:

“Olyan másfél éve HKK-zom, és sikerült elég sok lapot összegyűjtenem. Idén tavasszal döntöttem úgy, hogy ideje lesz rendet rakni (a feleségem már unta, hogy mindenfelé cipősdobozok és kártyacsomagok hevernek, így némi kis unszolás is része a történetnek), és … szerintem a képek magukért beszélnek.

Azért pár szót róla:
A felső, ajtós rekesz mérete a kereskedelemben kapható legelterjedtebb mappákhoz igazodik.
A legalsó fiók általános tároló, ebbe kerülnek a csomagolóanyagok, versenykiegészítők, playmat, stb.
A középső négy, 110 mm magas fiókban 9 db. pontosan 67 mm-es térközt alakíttattam ki, hogy a kártyák irattároló rendszerekhez hasonlóan lapozhatóak és kiemelhetőek legyenek. Kiegészítőnként, kártyadobozokkal elválasztva, ABC sorrendbe rendezve tartom őket, az egészhez egy adatbázis file tartozik, ahol darabszámra pontosan nyilvántartom a cseréket és a gyűjteményt.
A szekrény a játék tartozékain kívül számításaim szerint kb. 42000 kártya tárolására alkalmas, ebből kb. 10800 a felső részben, mappákba rendezve fér el.”
 GYZ

Gratulálunk a győztesnek, nyereményed egy Moa szaporítótartály. Kérlek, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a hkkblog@gmail.com címen, hogy az átadás módját meg tudjuk beszélni.

Szeretjük és nagyra becsüljük azokat a játékosokat is, akik már-már rajongva követik a HKKBlogot. Best fan kategóriában Moldován Péter győzött, nyereménye egy Világégés booster.

pls

Köszönjük a részvételt mindenkinek! Figyeljétek folyamatosan a blogot, hamarosan újabb versennyel jelentkezünk!

Dév bácsi

10 thoughts on “Top gear – A verseny lezárult

  1. Elso: ez eleg osi, nem tul sok hoki ez az abc rend meg a tobbi nyilvantartas?
    Masodik: asdasasa

  2. Érdekes a győztes rendezése, de nekem egyáltalán nem tűnik praktiukusnak. No de ízlések és pofonok, kinek mi fekszik jobban.

  3. Ejj,de meleg:S
    Bartinak kezd TÚL nagy lenni(nem, az nem) a hatása a játékosokra.Nem lesz ez így jó…

  4. Nekem is hasonló a cucc, mármint a fiús képek, csak nekem Jufés van pár. A kártyákat takaróként használom és mivel pizsamát nem hordok, ezért van már egy szaguk, az tuti! 🙂

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.