Randomlap

Avagy a páros versenyek imádott kedvence.

mainfiBizony, a mai randomlap nem más ,mint az Ősi manifesztáció. Közeledik a Beholder által megrendezett éves páros verseny, és mindenki bújja a lapokat, vajon melyekben rejtőzik extra erő, ha 4 játékos ül az asztalnál. Gondolom már mindenki beírta a lapkeresőbe a “minden játékos”, “minden lény”, “minden…” kifejezéseket, vagy esetleg rákeresett a (K) betűs képességekkel ellátott lapokra, hiszen egy nagy kör alatt ezeket négyszer is használhatjuk. De akár a régebbi lapok közt is fellelhetünk néhány igazán jó “körönként egyszer” képességekkel megáldott kártyákat (pl. Méregsárkány).

De térjünk is vissza kis kedvencünkre. Manif kománk csak a páros versenyek miatt maradt meg a köztudatban. Emlékezzünk csak a 40 counteres paklira, amiben a maradék 5 lap a kombó volt. (Ősi bölcsességes A hatodik nap + Megfelelő alkalom = Manif kombó).  De egyre kiszámíthatóbb lett a pakli, és mindenki készült ellene (Zilak-din) így a játékosok kezdték elfelejteni. Aztán megjelent a Tokozó rakshallion, minek hatására újra a versenyasztalon találta magát ez a szőrös jószág. Hiszen az Elfeledett szingularitás szépen az asztalra teremti őkelmét, és a Tokozó gondoskodik arról, hogy az adott körben be is üssön. (Két évet is bevállaltunk ezzel a kombóval, mindkétszer Nemzetire kijutással jutalmazott minket).

Azóta eltelt majdnem két év (IV, VÉ). Vissza kerülhet-e eme monster a páros versenyasztalokra eredményesen? Remélem nem csak én agyalok rajta gőzerővel. Szerintetek?

Varga Károly 

2 thoughts on “Randomlap

  1. Nem szoktam hozzászólást írni, de csak nekem tűnik fel hogy a 20 kommentes cikkekkel ellenben a randomlapoknál csak újabban 0 van csak? Valami tegyetek a kategória megmentéséért pls. Inkábbolyan papírokat látna mindenki szivesen, aminek van is esélye dekkbe kerülni. Jó ötlet, inspiráció legyen már. Ne egy ezer éves UR amit amúgy egy kezdőbb esélytelen hogy forgasson, és elég hihetetlen, hogy a cipődoboz mélyén lapul. Már ha jól emlékszem, hogy ez volt a rovat hajdani, autós célja. Kicsit ez nekem mostanában már inkább összecsapott.

    Persze jön majd a ‘nem kellenek a negativ kommentek’ rész, de így gondolom. Hetente egyszer van ilyen mindig várom és újabban nem azt kapom. Ha már megírod, agyalj rajta 5 perccel többet. Jól írtad a cikkben, mindenki beírta a keresőbe azokat a szavakat … Na! Amiket úgy nem lehet megtalálni, amik nem voltak eddig a versenyasztalokon pároson, azokról írj ebben a kategóriában. Adj tanácsot a kezdőknek! Mert te (elméletileg) jobban értesz hozzá!

    Várom a dupla Timerás-Elenios követős-Antimágikus raksis szerencsekerék típusú ötleteket, vagy az első körben keltető mellett Káoszmester, másodikban Tigrincs típusú tippeket, amikkel még az amatőröknek is lehet szerencséjük.

  2. Seres Péter,visszanéztem a dolgokat,nincs teljesen igazad,hogy 1-2 komment érkezik,viszont abban igazat adok,hogy kicsit írhatnának a srácok többet ezekről a lapokról. Bár mondjuk erről pont nem nagyon lehet 🙂 Az,hogy néha a randomlap UR is,az nem gond szerintem,nyilván akkor nem a cipősdoboz mélyén kell keresgélni. De ha már szóba kerültek a kezdők,ki lehetett volna fejteni hogy is működött ez a kombó pontosan,vagy hogy milyen volt a párodnak a deckje. Talán kedvcsinálóként elérné a célját.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.