Szombaton HKK Blog verseny!

Egyedi formátumunkon új értelmet nyer a Változó környezet.

Bolondos formátummal várunk benneteket április alkalmából: szombati versenyünk egy egészen különleges pörgős megmérettetés lesz, ahol a folyamatosan változó környezet fogja jelenteni az újdonságot.

A versenyen tiltottak lesznek a szabálylapok és a követők, ehelyett minden fordulóban kisorsolunk egyet az alábbiak közül: Zarknod bilincse, Zarknod börtönében, Szűk esztendők, Hálócsapda, Korlátozás, 2 Bűvös erdő, Lassan járj!, Hegymélyi keltető. Az első 8 fordulóban mindegyik szabálylap sorra fog kerülni, ezt követően pedig újból véletlenszerűen választunk majd a narancsszínű kártyákból ugyanezen szisztéma alapján – előzetesen 11-13 fordulóra lehet számítani.

Többen is kérdeztétek: kihívások ezúttal végül nem lesznek, úgy ítéltük meg ugyanis, hogy ezek nélkül is kellően extrém a környezet, nem bonyolítanánk tovább. Cserébe azonban májusban a szokásosnál több kihívással igyekszünk majd színesíteni a mezőnyt.

Ne feledjétek: szokásos akcióink az elsőversenyeseknek, a vidéki amatőröknek és a női játékosoknak továbbra is élnek – gyertek el minél többen, hiszen ilyen versenyt garantáltan nem találtok máshol! Ne felejtsetek el előre nevezni, hogy biztos legyen a helyetek!

flash_valtozo_kornyezet

Az áprilisi verseny

  • Időpont: április 12. (szombat), 10 óra (kezdés 10:30-kor)
  • Helyszín: Budapest, Dungeon Szerepjáték Szaküzlet és Klub, Erzsébet körút 37.
  • Formátum: Pörgős verseny

Kiegészítés: Nem lehet szabálylapot és követőt használni. Ehelyett minden forduló előtt kisorsolunk egyet az alábbi szabálylapokból: Zarknod bilincse, Zarknod börtönében, Szűk esztendők, Hálócsapda, Korlátozás, 2 Bűvös erdő, Lassan járj!, Hegymélyi keltető. Az adott fordulóban úgy kell tekinteni, mintha minden játékos az adott szabálylappal játszana (tehát kevesebb lapot húznak miatta, de semmilyen módon nem lehet őket megszüntetni). Tiltott az Életadó és A lich élete, nem működik a ködkeresés. Engedélyezett a Méonech fürkész, a Bundás yeti és az Idegösszeomlás használata.

Nevezési díjak

  • Profiknak: 1.000 Ft (Hatalom Szövetsége tagságival 800 Ft)
  • Amatőröknek: 600 Ft (Hatalom Szövetsége tagságival 500 Ft)

Kedvezményekkel is szolgálunk: azoknak az amatőr játékosoknak, akik 50 km-nél messzebbről érkeznek 200 Ft a nevezés, mint ahogyan a 12 évnél fiatalabb és a női játékosoknak is. Ingyen nevezhet mindenki, aki először vesz részt HKK Blog által szervezett versenyen.

Ha azt szeretnéd, hogy biztosan legyen helyed, a hkkblog@gmail.com email címen előnezevésre is van lehetőség – nagyjából 55 játékos a maximális létszám.

Díjazás

I. helyezett: 6 Világégés + UR
II. helyezett: 6 Világégés
III. helyezett: 5 Világégés
IV. helyezett: 4 Világégés
V. helyezett: 3 Világégés
VI. helyezett: 2 Világégés
VII – XVI. helyezett: 1 Világégés

I. amatőr: 1 Világégés + 1 Zén + UR + beülő a következő versenyre
II. amatőr: 1 Világégés + 1 Zén
III. amatőr: 1 Világégés + 1 Zén

Vígaszdíj: minden más helyezett egy Zén kiegészítőt kap.

Blogliga

A Blogligáról ide kattintva olvashattok bővebben.

Reklámok

6 thoughts on “Szombaton HKK Blog verseny!

  1. Köd most úgy fog működni mint az egyik legutóbbi blogoson amikor volt rajta nerf, hogy kijátszani kilehet mint ködkeresés csak nem keres vagy ki sem játszhatom úgy?

  2. Az azonos szabálylapok nem adódnak össze. Sosem adódtak, most sem fognak. Egyetlen kivétel a Bűvös erdő, de ez szerepel is az adott lapon.

    Egyébként (csak sztorizok, mert érdekes, hogy ez nincs leírva sehová): ha két bűvös erdővel felálló pakli áll egymással szemben (pl. 2 erdő+melák vs 3 erdő+átkozott), akkor annak a hatása érvényesül, amelyik pakli mellett több bűvös erdő van.

  3. A ködkeresést ki lehet játszani, de nem fog keresni (tehát úgy kell tekinteni, mintha a ködkeresésen egy perma-Bilincs lenne).

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.