Egy jó Verőce!

Információk a második HKK táborról.

Mint arról korábban beszámoltuk (https://hkkblog.wordpress.com/2014/04/06/tavaszi-hkk-tabor) gőzerővel szervezzük a második HKK tábort. Azt kértük tőletek, hogy jelezzetek vissza, miből draftolnátok szívesen, illetve mikor lenne a legmegfelelőbb időpont. Főleg két dolgot szűrtünk le, az egyik, hogy a tábor lehetőleg egy későbbi időpontra essen, így talán többen eljutnátok (meg persze a medence vize is melegebb már), illetve, hogy ne Juniorból draftoljunk. A régi idők nagy kiegeire többen flesseltek, viszont az árából nem sikerült faragni, és valóban csak ‘ballasztot’ tudunk bontani, így más megoldást kell találnunk (kedden a tesztelésen beszélünk ez ügyben a Behóval, hátha akad elfekvőben egy-két régi display).

Végignéztük a naptárunkat, és sajnos azt tapasztaltuk, hogy májusban minden hétvégére esik valami programunk vagy verseny (az egyetlen olyan hétvégén ahol nincs verseny ott promózni megyünk egy iskolába), így éppen ezért úgy döntöttünk, hogy egy későbbi időpontra szervezzük meg a tábort (reményeink szerint ez után még a nemzeti előtt tartunk szintén Verőcén egy tábort, azt szigorúan (hahahah) a Nemzeti bajnokságra való készülés jegyében), nem szeretnénk mindenáron beerőltetni egy közeli időpontra az egészet.

Így a tábor időpontja (fix): JÚNIUS 20-21-22. A szállás költsége teljes ellátással 5100 ft/fő/éj, ezen felül a vonatjegy kb 1500 ft oda-vissza. Miután a draft még kérdéses, hogy milyen kiegészítőből zajlik majd ezért pontos összeget még nem tudok írni, az azonban biztos, hogy minden jelentkező kap majd egyedi ajándékot (is) az üdvözlő csomagjában (igen, most lesz ilyen, hogy mi, az később kiderül). A tábor költsége becséleseink szerint így 15-18000 forint lesz majd útiköltség nélkül.

Jelentkezési határidő: június 1! A dátum még messze van, sokszor fogunk még emlékeztetni rá benneteket, viszont az ez után érkező jelentkezéseket sajnos nem tudjuk elfogadni. Jelentkezni mától lehet, szokás szerint a hkkblog@gmail.com címen lehet, névvel és telefonszámmal, HKK tábor jelentkezés tárggyal. A jelentkezők teljes listáját időről időre posztoljuk majd, illetve a programokról is időről-időre kiszivárogtatunk egyet s mást.

Reméljük ismét sikerül összehozni majd, és legalább olyan sztorik születnek mint legutóbb, amikor Mofe a hittantáborosok mellett rohangálva ordította, hogy ÁLDOZAT AZ ŐSI ISTENEKNEEEEEEEK!

Dév bácsi

12 thoughts on “Egy jó Verőce!

  1. Kicsit távoli,de ez azért is jó mert ekkorra már remélem nem lesz problem ami nekem az lehetett volna.Királyság.Megy a reg mail:P

  2. Abból nem lesz gond, hogy várhatóan egy Beho találkozós hétvégére fog esni a dolog?

    Egyébként az anyagi lehetőségeimen fog múlni, lehet, megyek, pláne, mert sok verőcei ismerősöm van és állítólag szép hely. 🙂

  3. Én sem tudom biztosan, de általában a Zénes bontott előtt szokott lenni 1 héttel. Ebből gondoltam, hogy most is akkor lesz. Persze lehet, hogy tévedek, vagy a Beho most változtat, ezt tőlük kell megkérdezni.

  4. (én a Nyugat-Magyarországi Hkk Találkozó időpontjai közül ezért is húztam ki ezt a hétvégét, mint potenciális időpontot)

  5. Ahogy írtuk, a program fix, aki szeretne és teheti erre jön, aki nem az a találkozóra.

  6. na hát addigra még a vizsgaidőszak is lecsitul, szóval egy biztos nevezőtök már van :3 (remélem lesz mellettünk egy apácaképző muhahahahahahahahhahahah)

  7. Javaslat: ne kedden (a tesztelesen) akarjatok beszelni a Behoval, mert Miklosnak fogalma sem lesz ott, hanem hivjatok fel oket rendes munkaidoben.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.