Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

Összeállt a következő két Zén kiegészítő.

Rendhagyó módon egy megbeszéléssel indult a tegnapi tesztelés, véglegesítettük ugyanis a a következő két (májusban és júliusban megjelenő) Zén kiegészítő laplistáját. Az elmúlt néhány hét elsősorban ezen lapok kitesztelésével telt, és úgy gondolom, hogy végül igencsak ízletes tízes pakkokat sikerült összeállítani. Ezekről szeretnék most röviden mesélni.

a_kaosz_orvenylo_lovasa_regiAhogyan azt megszokhattátok már, ezúttal is tapasztalható lesz némi tematika az egyes minikiegészítők mögött, ám nem olyan mértékben, mint például a dalos, az életjelzős, a nekromantás vagy éppen a galetkis Zén esetében – 3-4 szorosan összefüggő lap mellett más koncepciókat erősítő kártyákkal is találkozhattok majd. Az egyik ilyen fővonal a lovasoké lesz, akiket szeretnénk tényleges, egymást erősítő etnikummá fejleszteni. Ennek érdekében az új lovasok egymás társaságában érik majd el maximális erejüket, de önmagukban is használhatóak lesznek – Az enyészet porladó lovasa után újabb hasonlóan gonosz lovasokra lehet készülni, melyeknek garantáltan lesz helyük az asztalokon. Várható még ebben a Zénben egy igencsak kellemes (és természetesen teljes mértékben univerzális) új morf is, de számíthatnak erősítésre többek között a gnómok, valamint a tűz pakli is, míg a dal deck egy olyan ellenlapot kap, melyet más paklik ellen is be lehet majd vetni.

A másik Zén fősodrát a kalandozók képviselik majd, de nem akármilyenek: a Lassan járj!-hoz illeszkedő kallerek megjelenésével újabb pakli bukkanhat majd fel az asztalokon – némelyikük olyan jó lett szerintünk, hogy nem is mertük Zénbe rakni, így a következő nagykiegészítőben is számíthat majd erősítésre ez az új vonal. Szintén feltámadhat az új lapoknak köszönhetően egy rég elfeledett követő, A behemótok nagymestere: az új benga lények előfutára a júliusi Zénben fog megjelenni, a első példányt pedig picivel később társai is követni fogják. Az említetteken túl az egyik új anti-mágiás lény is garantáltan megmozgatja majd a játékosok fantáziáját, illetve lehet számítani néhány azonnali varázslatra is, melyek leginkább a különféle egyszínű paklikat erősíthetik majd.

Remélem, hogy sikerült elhintenem néhány izgalmas infómorzsát – a jövő héten újból az éppen tesztelt paklikról fogok mesélni.

Csető Zsolt

8 thoughts on “Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

  1. Remélem lesz olyan jó az a dal-ellenes lap, mint A féreg érintése (új) volt. Mióta kijött ez a Dornodon instant, azóta nem merek dal paklival játszani!
    (javaslom, hogy inkább általánosan adjanak ki lapokat a hokik megszakításához, ld. Kisebb jégdémon, Panatán békeőr, Őshangya inkvizítor, Visszafogott fejlődés – elviekben ez a mostani is ilyen lesz)

  2. Tehát akkor nem a dal kap ellenlapot,hanem a nem-dal a dal ellen 😀 kicsit furán írtad 🙂

  3. A behemót követőt le tudná spoilerezni valaki, hogy mi a szövege pontosan? Már elkezdeném összeszedni hozzá a lapokat most.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.