Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

Goblinok rejtőzködnek a börtön falai között.

A tesztlistát lapozgatva a hét elején azt láttam, hogy több lap is remekül illeszkedik az újak közül kedvenc zanszilánkos börtön paklimba, ezért úgy döntöttem, most ezzel fogok próbálkozni a heti tesztelésen.

A nagyjából fixnek mondható Chara-din (Neuroblaszt, Ouitmlen, Sugárzó ősanyag stb.), Dornodon (Harq al-Ada) és Elenios (Szem szimbólum) mellé ezúttal a Tharr került be, és egy egészen szép goblinos szekció állt össze titokban. A régi lapok közül Solatopolka, a Goblin kutató és Tak, a rabszolgahajcsár fért be, hozzájuk csatlakozott egy új srác, aki két-két csontot és Dobótőrt ad kijátszásakor, ezáltal kiválóan illeszkedett a koncepcióba.

goblin_kutatoA többi színből kiszemelt új lapok is kiválóan teljesítettek. Lilából a kiegészítő talán legnagyobb spoiler-várományosa, melynek kapcsán még mindig megy a vita, hogy vajon erős lesz-e, vagy sem, kékből pedig egy kalandozó, aki új token lapokat termel a feltámadó Főnix fiókák személyében, illetve az új Kémsárkány, akivel folyamatosan szűrhetjük az ellenfél húzását (vagy akár a sajátunkat). Egy-egy új víziót is bevetettem emellett, melyek univerzalitásuk révén sok pakliban visszaköszönhetnek majd.

Röviden az ellenfelekről is, csak hogy lássátok, milyen paklik kapnak még erősítést. Bartus Gergely 3 Bűvös erdővel és Zarknod kovácsával játszott, ám mivel őt igencsak zavarta a szabálylapom, ezért ezek eléggé egyoldalú meccsek voltak. Valler Krisztián vámpírokkal játszott, akik egészen kellemes erősítésre számíthatnak. El is harapták a torkomat néhányszor, és az új vámpír avatár sem tűnik éppen gyöngének… Dárday Gergely Életenergiás Isteni érzéses paklival játszott, miután több új, max. ÉP-t növelő lap is várható az új kiegészítőben, a Szem szimbólum azonban itt önmagában nyerésnek bizonyult, így amikor kijött, lényegében vége lett a játéknak. Végezetül Makó Balázzsal játszottam, aki a sokak által próbálgatott bűbájokkal játszott, méghozzá Változó környezettel, és az egyik új ultraritkával támogatva, amely alaposan meghálálja, ha olyan lapokkal játszunk, melyeknek van színesítő szövege. Itt csak egy meccsre maradt idő, amit hosszas csatában ő nyert.

Sokan kérték, hogy írjak konkrét lapokat is, hiszen nagyon kíváncsiak már arra, mik is jönnek majd az új kiegészítőben. Miután még csak május van, ezért ennyire nem szeretnék  még spoilerezni, de annyit ígérhetek, hogy az idő múlásával egyre több konkrétummal találkozhattok majd a rovatban. Folytatás a jövő héten!

Csető Zsolt

Reklámok

9 thoughts on “Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

 1. A megnevezett goblin a felújított pengevirtuóz? 🙂 Miben jobb a réginél? Olcsóbb?

 2. Hát, a lila szín mostanság túl jó lapokat kapott. Szerinte simán a legerősebb színné avanzsált az utóbbi időben

 3. @zomb
  A lila szín a ZSZ kiadásakor az egyik leggyengébb szín volt, megérdemelten kapott erősítést mostanában.
  A kovács erdő a laphúzásokra épít erősen, azért zavarja a laphúzás letiltása.

 4. Goblin ami két csontot és két dobótőrt ad, és a vámpír avatár.
  Főnix fióka token……
  A többi meglévő token koncepcióhoz is legyenek azért uj lapok mert van amihez csak egy van ,vagy kevés…..
  Jó kieg lesz ez !

 5. Zsolti, a sziréneket forgatta valaki börtönnel a tesztelésen? Így a szivárgások alapján az jó koncepciónak tűnik.

 6. Az erdőt igen a laphúzás letiltása zavarta nagyon, ráadásul orkokkal toltam, melyek közül szintén több próbálta volna támogatni a lap után pótlást. Másik dolog, hogy ha Zsoltinál lejött egy lény, akkor vége volt és ezek rendszerint ősmágiásak voltak.

 7. A tisztesség kedvéért: 1-1-et játszottunk, az elsőben nem bírtam a sok Butaság terjedését, aztán amikor már több goblin is lent volt, feladtam. De a másodikban megmutatták a bűbájok (no meg a Rúna) 🙂
  Aranyosan szedegettünk mindketten az új leszedő vízióval.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s