II. HKK tábor – utolsó jelentkezési lehetőségek

Végleges információk a II. HKK táborról.

Mint arról korábban beszámoltunk (https://hkkblog.wordpress.com/2014/04/06/tavaszi-hkk-tabor/), idén is – a tavalyihoz hasonlóan – tábort szervezünk Verőcén, a Csattogó-völgyben. Következzenek most a legfontosabb, legújabb információk a táborral kapcsolatban!

DAY 1: A II. HKK tábor alapvető célkitűzése az, hogy egy kicsit Budapesttől eltávolodva, de kedvenc szórakozásunknak mégis hódolva tudjunk némi időt eltölteni baráti körben. A HKK-nak hódolunk, méghozzá a legmagasabb szinten: két versenyt is szervezünk nektek a hosszú hétvégére (bár valójában nem az, mi mégis azzá tesszük). Maga a tábor június 20-22-ig tart, mivel az első napja pénteki nap (és már néhányan jeleztétek is, hogy lehet késő este, vagy a szombati nap érkeznétek), ezért ezen a napon nem tartunk még versenyt. Viszont, hogy ezen a délutánon/estén se unatkozzon az egyszeri HKK-s, délutánra foci/kosárbajnokságot szervezünk, vacsora utánra pedig éjszakai túrázni megyünk, majd egy jó tábortűzzel ér véget ez a nap (ha hajnalban, akkor hajnalban).

DAY 2:Reméljük, hogy újra a nagyszerű HITTANTÁBORRAL leszünk egy időben ott, így a hét órás ébresztés garantált. A viccet félretéve: a második nap első programja 10 órakor kezdődik, amikor is a táborozók Junior drafton vehetnek részt. Ennek nevezési díja 1500 ft, pontos díjazást később írunk, természetesen ultra ritka lapot és Világégés boostereket is osztunk majd. Nem zárkózunk el attól sem, ha valaki táborozni nem, de draftolni le szeretne jönni közénk, külsős nevezési díja a versenynek 2000 ft. A draftot ebéddel majd medencézéssel szakítjuk meg/tesszük kellemesebbé, hiszen már most is lerobban rólunk a ruha, mi lesz itt kérem júniusban! A délután/este folyamán (a draft befejeztével) uralmunk alá hajthatjuk Verőcét (éjszaka a Duna-part elég zorall), illetve este lehetőség lesz még a Nemzeti bajnokság valamely napjára (valószínű második, Sokszínűség jutalma) tesztelni, erről a résztvevőket még időben tájékoztatjuk.

DAY 3:Ha az első két nap nem fárasztott le benneteket, a harmadik napra is kiváló programot tartogatunk nektek: olyan felállásban draftolhattok, amiben korábban még egyáltalán nem (megjegyzem, Balázzsal és Miklóssal ma hosszasan beszélgettünk arról, hogy ilyen draft legyen a Nemzeti bajnokságon). Most csak két boosterre lesz szükség, nem a megszokott háromra, 8. és 9. Alapkiadásra! Úgy gondolom, hogy igencsak érdekes draftmetája lesz ennek a versenynek. A részvételi díj: 2500 ft, külsősnek 3000 ft. A díjalapba szintén UR lap és Világégés boosterek kerülnek. A délután folyamán pedig szépen összepakolunk, és jövük is haza (és remélem, hogy szomorkodunk újra, hogy basszus, de gyorsan eltelt ez a kis idő, és milyen @&! jó volt!).

Nem tudjuk, ki hogyan szeretne eljutni Verőcére, erre ugyanis több lehetőségetek is van. Az első és szerintünk legegyszerűbb egy közös vonatozás (vagy felúszol a Dunán), a jegy ára kb 800 ft oda-vissza. Természetesen ha valaki kocsival szeretne jönni igazán könnyen megteheti, parkolni lehet a táboron belül (őrzött parkoló).

A táborra a jelentkezési idő: 2014. június 1, ezután már sajnos nem áll módunkban jelentkezést elfogadni. A jelentkezés módja a szokásos, írj egy e-mailt neveddel és telefonszámoddal a hkkblog@gmail.com címre, mi pedig felrakunk a táborozók listájára. Szóban számtalan játékos jelezte, hogy jönne, itt az ideje a jelentkezések elküldésének!

Ha kételkedsz, nem tudsz dönteni itt egy kis beszámoló, hogyan láttuk mi az előzőt: https://hkkblog.wordpress.com/2013/08/07/a-teafilter-a-pulyka-es-ujj-kapitany-kalandjai-verocen/

Mi ott leszünk. És ti?

Dév bácsi

10 thoughts on “II. HKK tábor – utolsó jelentkezési lehetőségek

  1. Ha csak leutaznék a draftra, de nem aludnék ott, akkor is kell jelentkezni gondolom, ugye?

  2. Azt esetleg lehetne tudni.hogy szállás+étkezés+nevezési díjakkal kb mekkora kiadás várható fejenként?

  3. Tehát ha valaki csak lazulni akar, versenyezni nem, akkor 11 ezer a tábor, kajával, szállással. 🙂

  4. Most éppen D.O.C versenyt is tolok párhuzamosan, így egyelőre csak itt jelentkezek. 99%.ra mondom 🙂

  5. Visszajelzés: Nyári tervek, programok | HKK Blog

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.