Nyári tervek, programok

…avagy ami a podcastből kimaradt!

Bizonyára sokan végighallgattátok már a pénteken kikerült podcastünket, melyben sajnos időhiány miatt nem tudtunk időt szakítani egy igencsak fontos témára, méghozzá a nyári terveinkről, és egyéb, a nyáron esedékes HKK-s programokról. Nézzük is meg, hogy mik várnak ránk a közeljövőben, időrendben!

Rögtön a nyár elején június 20-22-ig tart a II. HKK tábor, amelyre már csak vasárnapig jelentkezhettek (a szokásos blogos e-mail címen). Ha vacillálsz, vagy bármilyen kérdésed van akkor keress minket akár Facebookon,  de itt a blogon hozzászólás formájában is felteheted, biztosan kapsz választ. További részletek, illetve ha az előző beszámolójára lennél kíváncsi, kattints.

A HKK tábor után, július első hetében, július 4-6. között kerül megrendezésre immáron ötödik alkalommal a Nyugat-Magyarországi HKK Találkozó. A nagysikerű versenysorozatnak idén is Pécs ad otthont. A közeli dátum miatt a szervezés már gőzerővel zajlik, a rendezők nem kis munkát és energiát raknak mind a HKK-s, mind a HKK-n kívüli programok szervezésébe. További információt itt találtok. Jelentkezni június 30-ig tudtok a linken szereplő telefonszámon, illetve e-mail címeken. Ha még nem írtatok bele semmit a naptáratokba erre a hosszú hétvégére, akkor irány Pécs, garantált a jó hangulat!

A tervek szerint a pécsi találkozó után egy héttel kerül megrendezésre az első féléves Blogligát lezáró draft, melyet idén HKK Juniorból tartunk. Lassan kiderül, hogy kik jutnak be rá, nekik pedig el kell kezdeniük nézegetni a Junior lapjait (már ha eddig nem tették meg), hiszen ezekkel a papírokkal nem igazán találkozunk versenyeken, egy-két kivételtől eltekintve (Energiakígyó ftw). Vajon lesz olyan szerencsés, aki firstpickelni tud majd Békés izolációt?

Szerencsére két, kezdőket segítő programunk is lesz a nyár folyamán, egy régi, jól bevált, illetve egy teljesen új, melyet az iskolai promózásnak köszönhetünk. A régi programot nyilván kitaláltátok, nagy erőkkel folytatódik a Toborzás! Azoknak, akik csak erre vártak üzenjünk, hogy augusztusban a szokásosnál is több alkalmat is fogunk a Dungeonben meghirdetni, melyre sok szeretettel várunk minden érdeklődőt. Az új programunkról már néhány szót elejtettem: tulajdonképpen kaptunk egy önkormányzati megkeresést, melyben (röviden és tömören) a testi és szellemi sportok népszerűsítése a cél, tulajdonképpen a nyári szabadidős programjukhoz tudunk csatlakozni, akár pár órára, akár egy egész napra (médiamegjelenéssel is járna az esemény, amely igencsak komollyá teszi a felkérést). Mi ezt köszönettel visszauta… jó, csak vicceltem, persze, hogy elfogadtuk, és nagyon örültünk neki, hogy ránk gondoltak.

Augusztusban pedig igazi őrület lesz: a Dungeonban minden egyes hétvégén verseny lesz a Nemzeti Bajnokságra készülés jegyében (side eventként itt tartanánk meg a retro versenyt is). Igencsak valószínű, hogy ezek egy napos versenyek lesznek, de ki tudja, ha sikerül megegyezni Krisztiánnal, akár egy egész pre-nemzeti is kisülhet belőle.

Titeket is vár a HKK nyár!

Dév bácsi

4 thoughts on “Nyári tervek, programok

  1. Sziasztok!

    A szabadidős programokban és a testedzésekben a túráimmal ha kell segítek. Egyeztessünk ha igénylitek. Üdv: papa

  2. Az augusztusi HKK “pre-nemzeti” főleg a játékosokon múlik, rajtam nem fog! 🙂

    Júliusban meghirdetjük – itt a blogon is – és majd a visszajelzéseitek alapján alakítjuk ki az 1-2 vagy a 3 napos verseny naptárt.

  3. Kicsit értetlenkednék. Ha 12-én lesz a draft is, meg a dungis egyszínű is, akkor kicsit szűkösen leszünk, nem? Vagy mit néztem be?

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s